eyw.......
elinize sağlık cok gusel olmus![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bencede çok güzel olmuş..Değişik bişi..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Güzel çalışma gerçekten.106'larda az yanmıyor bence 2000 - 2001 'lerin aydınlatması gayet güzel hatta benim çokta hoşuma gidiyor gecede gündüzde.Ama 97 98 99 için aynı şeyi söyleyemem onlar cidden kötü duruyor
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
guzel olmus masallahh
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
denediğiniz 106 ların modelleri kaçtı ersin ?
özellikle 00-01 e yapın derim ben neden dersen hem kadran digital hemde kadran kagıdı farklı çift renk var üstünde, bende şu an kadranım komple kırmızı oldu, bi benzin göstergeme xenon beyazı kullandım. zaten o zaman kadranın kagıdının farkını anladım. hani redline da kırmızı, benzin bitme durumunu gösteren yer kırmızı ya işte ışık beyaz oldumu orası kırmızı şekilde yanıyor kagıtta orası harbi kırmızı baskı tarzında değil. anladınmı demek istediğimiben bile dediğimi anlamadım ahuahuah ama anlamışsındır kadranla iç içe olmuşsun ne demek istediğimi anlarsın. deneyin derim mutlaka. benim araba sökük komple yoksa foto çekerdim
00 quıksılverda denedık olmadı ledleri uygun yerlesım yapamıosun gokı bazı yerler sonuk kalıo bazı yerler fazla yanıo bızde onda sadece renk degısımı yaptık fotolarını koyucam
ampulmu ersin quick ler hiç bilmiyorum?
bende 98 modelde değiştirmiştim bikere, ampul onlarınki biliyosun şahsen ben hiç begenmedim ama orjinalinden daha çok yanmasından dolayı terccih edip sökmemiştik.
AB vtec de değiştirdik ampulleri bide orjinali sarı, beyaz ampul taktık sinyal,benzin,arıza ışıgı olan yerler yandıgında çok güzel oldu ama kadran bölümünde verim alamadık. Burda bostancıda biyer keşfettim bu ampullerin kuvvetlileri var daha test edemedim bi kobay araba lazım![]()
çok güzel olmuş elinize sağlık. Keşke 106da da başarılı bi uygulama olsaydı. Eğer uğraşıp baiarırsanız yaptırmak isterim...
tebrikler güzel çalışma olmuş
biraz daha detaylı anlatsanız belki bizde yaparız![]()
106 kadran cızılmıs durumda ısıklandırmada bıraz sorun yasadık halledebılırsek donerım sana begenmene sevındım
diğer modellerın kadranlarına baktıktan sonra onlarıda yapma ımkanımız olucak kadranın alt kısmı el verıslı ıse bı cok marka ve modele uygulanabılır
Güzel olmuş elinize sağlık.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)