mrb arkadaşlar bende bir si kullanıcısıyım ve yağ değişimi yapıcam castrol edge yimi yoksa mobil yağmı önerirsiniz ??? her kafadan bir ses cıktığı için kafam yeterince karıştı tavsiyelerinizi bekliyorum
mrb arkadaşlar bende bir si kullanıcısıyım ve yağ değişimi yapıcam castrol edge yimi yoksa mobil yağmı önerirsiniz ??? her kafadan bir ses cıktığı için kafam yeterince karıştı tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadasım kusura bakma ama 10-60 ile senin uzaktan yakından alakan yok gereksiz bir yag secimi fazladan odenen para cok zenginsin sanırım.
onun dısında aracına 5-30 5-40 10-40 bunlar idealdir fazlasıyla koruma saglar cok kafa karıstıracak bi konu değil bu senin aracın icin bosuna kafana takıyorsun...
mobıl 10 40 yarı sentetık bır yag oldugu ıcın yaglama ve akıskanlık testlerı zayıftır.castrol edge serısını onerırım.edge 5-40 kullanıyorum.herseyden once tam sentetık ve akıskan bı yag ozellıkle kıslık yag degısımınızde ınce bazlı ve tam sentetık olmasına ozen gosterek secmenızde yarar var dıye dusunuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)