Vallahi benim bagajda su alıyo çözemedim deli olcam , hatta bu ara aldığı su donmuş buz olmuşindim onları temizledim
pejonun stepne yerine bakmadım bakmadım bigün bi açtım komple dolu tornavidayı bi çaktım tam göbekten bidaha ne su ne bişey ahhaa![]()
bu tip su birikmelerinde öle şurayı tıkayım burayı tıkayimle olmaz komple a-z ye sökülüp restore edilmesi gerekli çok zor bulursun allah kolaylık versin
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Erayın dediği çok doğru ama mümkünse kendiniz bulmaya çalışın...
Birgün adamın arabası su alıyor diye... Ön göğüs, ön cam ne varsa söktüler, camı yeniden yapıştırdılar, göğüsün arkasındaki kapaklardan biri gitmiş onu yenilediler. 2 hafta sonra ilk yağmurda gene geldi adam.
Meğer birgün cam motoru değiştiğinde sağ kapının içindeki naylon alttan tam yapışmamış, oradan giriyormuş su. Yani 2 liralık yapışkanla hallolabilecek sorunmuş.
Bişey sölicem dalga geçmeyin çok ciddiyim![]()
Yapıldı ve başarıldı bu durum çünkü
![]()
Bagajın içini komple sökün tertemiz kurulayın sora bi fener yada güzel ışığı olan bişey bulun alın elinize ve bagaja girin.Biri dışardan kapatsın bagajı ve açın feneri.Sora dışardaki eleman bi hortum bulsun ıslatsın bagajıBakın bakalım nerden giriyomuş
![]()
![]()
![]()
Walla çözdük![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Bagajı su alanlar Meting yapsın eray,muştaya bakar muştu bana bakar sorna hepimiz eraya bakarız nerde su alıyor diye zuhauhauha.
bende de herkes gibi sorun wardı camdan dedıler söküp taktırdık ama gene aynı oldu sonra bagajı komple boşalttım takip ettim suyu sol tarafta alıyordu havalanmanı hemen onunde bır gecme war tamponu tutan ordan alıyormus onun etrafına silikon cektım sımdılık bir sey yok ama takıpteyım gene bagajım boş![]()
walla suyun nerden gırdıgını bı anlayabılsem gerısını cozucem ama bı turlu anlayamıorum işte sanırım cihan nıcklı arkadasımızın dedıgı gıbı bagaja gırıcem yanlız dıkkat etmemızdekı husus munzur bırı olmasın bagajı kapatan yoksa ıcerde mahsur kalma ıhtımalın olabılır ıcerde![]()
Stoplara güzelce fitil çekip silikonladık ama kesilmedi.
Eskiye göre çok çok azaldı ama giriyor yine namert biryerden.
Sağ tarafta pek sıkıntı yokda sol taraf alıyor.
Anlıyamadığım sol stob'un üst haznesinin içi doluyor ordan taşan suda bagaja giriyor.
Stobun içine nerden giriyor o su , onu çözemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)