Geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun ..
TURBO_CİVİC geçmiş olsun..
ya arkadaşlar bende bişey sorucam 2.4 stroker kit ne oluyo?
silindir hacmimi?bi evoda görmüştümde![]()
1.6 litre hacimli motora 1.8 stroker takarsan yaklaşık 1.8litre hacmin olur.
Linkten inceleyebilirsin.
http://www.junauto.co.jp/products/cy...ft/b18.html?en
.
bnmde bir sorum olacak standart arabamızın sıkıştırma oranını arttırabılırmıyız? tabı yanında ne deısecekse degısecek.. bi faydası olurmu sıkıstırma oranının arttırılmasıının?
cok tesekkur ederim arkadaslar saolun....suanki tam bastıgım bar 1 bar sıkstırmam 10 civarı sanıyordum ama 9:4 olunca biraz daha rahatlatıcı oldu benim icin.gerci daha 1 gun hastaneye giderken denedigimde gordum sonra bidaha cıkmadım ama tam olarak temiz temiz 1 bar basıyo.ne yapcamı bilmiyorum 0.7 de guvenliydim ama simdide 1 bar dan asagıya dusmek isime gelmiyo.forumdada nerde okudum hatırlamıyorum ama 9 9.5 sıkıstırmalara stock olarak 1.5 barlar fln basılıyo sorunsuzmus vs. ....
Fuck The System !!!
Selam
Sorunsuz binersin inşallah. Arabanda piston varmı ? Orjinal üstüne 1 bar cont. mu?
Yanlız bi şey söylemek isterim,
"forumdada nerde okudum hatırlamıyorum ama 9 9.5 sıkıstırmalara stock olarak 1.5 barlar fln basılıyo sorunsuzmus vs."
Bu senin söyledigin her aracta farklı bir durumdur. Bizim pistonlarımız diger aractaki pistona göre daha dayanıksız ve ince olabilir.1 1,5 bar stock basarken daha zayıf bir arabada 0.7 ile bile kırabilirsin.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
motorum stock cont. da tek conta var. 0.7 basarken ustamla konustuk ne yapsak etsek die zaten 0.5 den 0.7 de o cıkaralım demisti.bu araba aslında bar hondanın arabası sayılır ilk yaptıgı araba (turbo) ve aramızda musteri iliskisi yok nereye baglıcam bisey yaparken kırk kez sorarım bise olursa die...nası kullancagımı soler gerisi beni ilgilendirir der.sorumluluk onundur.1 bar da sole oldu manifoldumda yapıp asamasında bi hata yapılmıstı cıkısı biraz dar kalmıstı...gecenlerde bakımda o fazlalıgı duzeltirdik cıkıs rahatlıyınca otomatik olarak 1 bar basmaya basladı.konustuk yarıscakmısın dedi yok artık bitti o olaylar fln dedim oda tam bise demedi gel isteersen duserelim dedi fln...ama benim icimden hic gelmiyo cok zorlamadan biniyim diyorum ama....![]()
![]()
![]()
Fuck The System !!!
o kollarla limitlerdesin piston kollarınız cok cok ince..
Bence bunu dikkate almalısınTURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı
![]()
1bar'da güzeldir fakat stock çok risklidir ies'te.Üzülmene degmez. Bunun yerine 0.5~0.6 bar civarlari daha saglikli olacaktir kesinlikle.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ya sorun hastaneden yeni cıktım, zaten yasak sanayiye fln gitmem ne yapcam bilmiyorum.bakcaz bi caresine olmadı bi hocaya okutur ufletiriz kol pistonuneyse biraz veriyim coskuyuda geri 0.7 lere dusecez
![]()
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)