sportinglerde alfa 147 ile aynı motor kullanılıyor diye biliyorum.ona olan parcalara bakmak lazım heralde.
Printable View
sportinglerde alfa 147 ile aynı motor kullanılıyor diye biliyorum.ona olan parcalara bakmak lazım heralde.
alican bu turbo palio senin olmasın plaka acn :D
Alican al folyolarını da bi pazar deneyelim siyah palio nasıl oluyor :D
kronik sorunu yoktur.performansı iyi,yol tutuşu standart halde çok kötüdür.yakıt tüketimide 1.6 bir araca göre fazladır.modifiye konusunda sıkıntılı,parça bulmak neredeyse imkansız.modifiye edecekseniz bence palio sporting almayın.
atmosferik 215 hp ye kdr yolu war o bloğun arkadaşlar :) ama kaç km dayanır bilmiorum :D
palio iidir 1.6 ları sporting türk mühendisler tarafında yapıldı die hatırlıorum normal 1.6 makinasında oynanıp 120 hp aldılar tatminkardır 0 100 ü 9.2 sn ydi 130 140 hp ciwarlarına çıkar biraz oynanırsa eyer yada
fiat fabrikasılya irtibata geçip kit carların motor parçalarını bulup 150 160 hp ciwarına getirilebilir yada aynı taktikle s1600 makinasına çewrilebilir :) önü çok ta kapalı bi morot değil
s1600 haline getirildiginde motor omru olmayacak bunuda biliyorsunuz..
Sporting ic aksesuarları cok güzel bunun dısında ben de tavsiye etmem.
1.6HL 103hp hem daha ucuza bulunur hem daha güzel gider ;)
palio 1.2 16V(80hp) araba Headers+kat. iptali+komple egzos+filtre uygulamasıyla bile şaka makinası oluyosa sporting daha tatlı olur düşüncesindeyim, madem oynayacaksınız arabayla alıp denemekte fayda var, en azından parçası ucuz, çok fazla para kaybetmemiş olursunuz.. mod. parçaları konusunda da arkadaşların dedii gibi sıkıntı var, ama araştırınca biraz da uğraşınca bişeler yapılabiliyor..
Tr deki son sporting i ben aldım hatta hikayesini bilenler bilir çok eskilerden...
sporting in motoru ve ecu su arasında bir dengesizlik var
yuksek devirlerde gelen benzini yakamıyorsunuz ve karşılığın çok yakan ama karışımdan dolayı gitmeyen bir aracınız oluyor...
yapılması gereken benzini kısmak ve hem güç hem ekonomi elde etmek...
ama herhangi bir sorunu yok ama bence tek sıkıntısı koltukları çok yüksekti ve indirmekte tam bir problem...
bazı arkadaşlar palio cup al demişler
palio cup araçları a6 standartlarında 163 hp ve istenirse kit car a da dönüşebiliyor...
tavsiye ederim ama kullanması çok zevkli araçlar ;)
bu arada kullanmasında keyif aldığım nadir arabalardan birtanesidir sporting eklememişim
ayıp olmuş:)
100 kmde 16 lıtre gıbı degerlere rahat cıkar kronık arızaları rolantı stepper motor arızası map ve oksıjen sensoru arızası bunun dısında cok arıza yapan arac deıldır ecuyla motor arasında dengesızlıklerı vardır guzel ppiggy bacfkle ayarlanabılır gıdısı cok cok cok ıyıdır 230 km gıbı degerlere ulasabılıor guzel bır yazılım hava fıltresıyle zewklı olur frenlerı vasattır 190 sonrası arac ıcersıne acaıp sesler verır guven vermez ama ayrı zewk veren otomobıldir
Clio sport neden bakmıyorsun o verdiğin parayı hayliyle hak edecek bir araba chip filtre egzoz la da 106 lara kök söktürürsün
sporting iyidir kalıbına göre güzel araç vtec 2 ile pek kıyas edilmesi garip vtec2 den hızlı bi araç ne bi gti nede bi vtec2 klansmanı enteresan bi araç