forget piston varmış audinin bu modellerinde motora girmeden turbo intercoler enjektor gibi işlemler ile 350 hp lere rahatlıkla ulaşılabiliyormuş
forget piston varmış audinin bu modellerinde motora girmeden turbo intercoler enjektor gibi işlemler ile 350 hp lere rahatlıkla ulaşılabiliyormuş
ben vf34 kullanmıstım uzunca bır sure ama stock manıfolda flansla kullandım.ve yetersız geldı manıfold tabıkıspool cok kotuydu ama turbo tam doldugunda cok keyıflıydı.manıfold ıcın pek secenek yok ama bulabılırsen guzel olur derım.ben yunanıstanda ve ıngılterede bulmustum manıfoldlarını o zmanlar ama cok para oldugu ıcın almadım acıkcası.ıstersen arastırıp bulayım tekrar hangı fırmalar oldugunu.
bi danimarka firmasi STI turborunu bizim motora takmak icin mahfold yapiyo galiba 500$ falanda fiyati var
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
anladım peki gt28 turbo intercooler enjektor gibi bir uygulama takribi neye mal olur bana.
anladım ,evet haklısın basıt olarak fazla ugrasmadan en guzelı k04 conversıon.ama motor ıcıne gırmedende 350+ neden olmasın dımı
apr nın kıtlerıne bakmanı onerırım gt28 yeterlı olur dıyorsan.hıc parca toplamakla ugrasma hersey var kıtte yazılıma kadar.
yazılım kıtlerın ıcınde gelıyor olması lazım.egzoz ıcınde ılle marka olması sart degıl turkıyede guzel ustalar var.
ben şunu merak ediyorum büyük turbo intercooler ve enjektör ler uygulama dahil neye mal olur.
5 bin civarı hallolur gibi bu dediklerin,ama motor içine girmicen,yoksa 5 er 5 er artar![]()
tanıdığınız sağlam usta önerilerinizi de paylaşırsanız sevinirim. tşk arkadaşlar.
kkk k04 023 turbo var bir yakınımda uygun fiata bana verecek sizce bu turbo
yazılım hariç hiç birşey değişmeden ne kadar verimli olur.
Yokmu Bilgisi OLan
023 un kıc kısmı cok farklıdır a3 un manifolduna uymaz onun icin birde manifoldu tadilat yaptırmanız veya baska bi manifoldla kullanmanız gerek size direk 00 01 uygundur sok tak o kadar![]()
illa turbonu buyutceksen gt28 le mutlaka manifolda el at
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)