motrları bilmem ama volvonun filitreleri..yağ mazot ve hava filitreleri fortlarla aynısı..
Printable View
motrları bilmem ama volvonun filitreleri..yağ mazot ve hava filitreleri fortlarla aynısı..
elimde volvo s60t5 dolu motoru ve kapağı var forged piston koluda var ilgilenirsen daha önce uğraştım bu motorlarla güzel sonuçlar alabilirsin
Bu proje için istanbulda oktaykanpower la görüşün teli 0212 285 10 63 ve maddi bir erozyona hazır olun. Kolay gelsin
Demekki neymiş? Önce okumak sonra yazmak lazımmış.
Hasford'ta 2.0 motorlar var. İlle bızıklayacağım diyorsanız önce motoru değiştirin onun üzerine forgedte bulursunuz ST170 kapak takıp RS manifoldu ile turboda takarsınız. Her bi haltını bulabilir hale gelirsiniz. Madem hedef 300 hp 1.6 motorla uğraşmak gereksiz.
şimdiden teşekkür ederim..
zaman bol.. :D önce birde maddi sarsılmaya hazırlanırsam tamamdır :D
sanırım 5 silindirli bi motor bahsettiğiniz benim bahsettiğim araç focus 1 sizin bahsettiğiniz focus 2 onun Rs i 5silindirli volvo motoru focus 1e 5silindirli bir motorun sığacagını sanmıyorum :) teşekkürler yinede
teşekkürler :) farkındayım öyle bi erozyona uğrayacağımın önceden kabataslakta olsa bi listeyle ufak ufak gerekli motor parçalarını alıp yükü parça parça kaldırmak istiyorum :D
haklısınız 2.0 motor fiyatlarını duyduktan sonra zaten 1.6yı 2.0a yükseltme fikrinden tamamen vazgeçtim :)
bu arada herkese ilgisi için çok teşekürler..
sahıbındem comda bır adet supercharge takılmıs mevcut 25000 tl ıstıyor bı danıs ıstersen ona ama turbo en ıyısı benım tahmınım sadece motor ıcın tum parcalar 7000 8000 arasın bırseye cok ıı bırsy cıkar rotaya
araç hazırda zaten bu yaz ilk iş için yol tutuş için yay amortisör vs uygulanacak sadece motor ve güvenlik için fren sistemi vs kalıcak.