doğru ben bi girişim olaya ama mavi 8k güzel hoşumagittimavi olsun ehehe
doğru ben bi girişim olaya ama mavi 8k güzel hoşumagittimavi olsun ehehe
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
valeo evet de ampulmu yapıo valeo balastlar valeo bildiğim
evet bu![]()
www.drecu.com
özgün şu tayfuna far işleri moderatörlüğü verde bıraksın artık saçmalamayı ya![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eray yardımcı olmaya çalışıyoruz durda sen özgünü tanımıyorsun gidip söker tamponu farı şimdi bulabiliyorsan.
2008 çıkışlı Passat Orjinal farda ne ampül kullanıyor onu bul bu şekilde mavi yanacak.
Akneli ergen seni.
2009 aralık ayında yazılmış bir yazı
"Kelvin Değeri yükseldikçe renk mavi olur ve 10.000K mosmordur ve dediğin gibi Kelvin değeri arttımı Lümen değeri düşer ve Lümen değerinin en iyi olduğu 4.300K değeridir ve Orjinal Bi-xenon lar VW Araçlarında (Audi,Skoda vs) 4.300K kullanır Volvo ve BMW bildiğim kadarıyla 5.000K kullanıyor
8.000K takılsaydı Yasin'in farları masmasvi olurdu ve yolu çok daha zor görürdü
Bu arada ben uygun bir fiyata 4.300K H7 Phılıps Xenon buldum
Bildiğim kadarıyla VW uzun bir zamandır tüm farlarında OSRAM kullanıyor bizim ki de OSRAM Holojen Ampul "
yyahu ben sökücem passsattan bakıcam sorunyokakşam minik bir içcraaat yapmam lazım anlaşıldı :d
www.drecu.com
dur dur passsat gelio sökülüosa söküp bakcem![]()
www.drecu.com
Hayırdır la xenon mavi ışık falan
Mercekli farmı aldın sen
4300 Kelvinde mavi ışık falan vermez bro sen arabayı ilk çalıştırdığında bakıyorsundur onlar sonradan beyaza dönüyorlar yada senin haberin olmadan Passata serviste yüksek kelvini kitlemişler![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
4300 civarı sarı -beyaz -mavi oluyor özellikle mercekte belli oluyor fabrika çıkışlılar. belki 6000k da vardır bazı modellerde, tam mavi istersen 8k o rengi veriyor,12k üzeride mor diye biliyorumaz kelvinliler yağmurda daha iyi gösteriyor.
www.drecu.com
ördek cok sınsı bakıyor
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Aaaaaaahahahhaha ördeğe gel ajan gibi gizlenmiş ordan ortamı kolluyor
Marulu nerde onunKafası üşür onun öyle
Güle güle kullan brocum satıcam falan derken başladın gene coilover, mercekli gidiyosun![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
benimki 4300 görkeminki 6000 işte bak ikisine de sen ama orj 4300 dür çoğunda10 dan sonrası koyu maviye dönüyo 14k artık pembe oluyo
30 verelim mosmor
![]()
YouTubeDR.ECU
O bu değilde ördek çok ii.. Gözler 80 bin kelvin..
Sonuç olarak kendine alıyosun insan oğluna da alır..
12.000 kelvin istiyorum sislerime haberin olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)