1000 kmde 1 yag deistiriceksin diye ucuz yag alman biraz sacma olmus castrol al mobil1 al 5 binde bir degistir yagini
Printable View
1000 kmde 1 yag deistiriceksin diye ucuz yag alman biraz sacma olmus castrol al mobil1 al 5 binde bir degistir yagini
yiğit kardeşim ucuz yağ dediğim hollanda dolumu servislerin önerdiği iyi yağ..ben castrol u da ucuz olarak görüyorum...50 lira...aldığım yağ ise 45 lira..değiştirirken borda ekledik bütün prosedürlerine uyarak ilk cok iyidi sonra böle oldu şimdi soğuk sıcak fark etmiyo itici sesi var... pompayı değiştiricem miğdem iyice bulandı...yağıda castrol koyup devam edicem...
ilk mesajda bahsettiğin sorun egzantrik kasnağın %80
uğur ben 10-40 castrol kullanıyorum, eksiltme yada ses gibi sorunlar olmadığı için farklı marka ve modellere yönelmedim çünkü memnunum.
senin araçtan gelen ses açıkçası beni korkutmuştu küçümsenmeyecek bir ses çıkıyordu ben gördüğümde çünkü. detaylı bir kontrol yaptır bence, pompa lifter..
uğur ALLAHın izniyle pazartesi akşam her şeyi yazıcam sakın gezme arabayla açtır bence sende..bakalım bu yağdan sonra oldu olanlar...ama hemen yapmadı bunu daha sonraki zamanlarda oluştu borda vardı..bor bence zaten tamamen aşınmış maddeler için...
bor'u araştırmadım ama açıkcası okadar yararlı birşey olsaydı daha sansasyonel bir buluş olarak pazara sunulmazmıydı? yada bir bmw-mercedes servisi bu hizmeti veriyormu? ben şimdilik bor kullanımından yana değilim, belkide aracınızda soruna yol açmış olabilr.
yok bor cidden iyi söleki problem değil yararı var benim orta segmanım biraz kaçırıyodu vites atarken yüksek devirlerde pof luyodu az ama bor dan sonra tamamen kesti...bence benim yağım iii değil castrol a dönücem ben bakalım...pompayı kesin değiştiricem...
vallagezmeyı bırak bıraz once gazladım geldım ses azcık var ben bu asırı ses oldugu zamanda bıle subap yaylarım kırıkken bıle gazlamıstım hatta ozmanlardakı vıdeolar vardı suan okaadar ses yok ama azda olsa var benım sorunum yaylar zamanla asınmıs ve bıkacı ufak ufak kırılmıs yenısıyle arasında 2 mm yakın fark vardı buda lıfterlerı basılı bırakıyordu yuvalarında yaylar degıstı araba eskı performansına dondu
gsi ların zaten sağlam bi makinası var cidden...:D
egzantrik kasnağı nie yapar UĞUR GSİ nickli arkadaşa özelden sorusuna cevap verdim. Uğur sende sorunu olan arkadaşa izah edersen yardımcı olmuş oluruz
benim şimdi soğuk sıcak yapıyo her zaman..uğur yazsana burayada bilgileneim:D
clio rs ler de de sık görülen birşey kasnak bi süre sonra bozuluyor içindeki dönen demir parçases yapmaya başlıyor araç dizel gibi çalışır iyi bir usta bunu dinleyerek anlayabilir.. bahsettiğin itici sesi değildir gibime geliyor. dediğim olayın bi zararı yok yani o sorundan motorda bi aksaklık yaşayan duymadım ama ses yapıyor sadece işte sen yinede bir baktır iyi bir ustaya görmeden emin olamayız
saolsun kıvanc arkadasım bana mantıklı geldı
gayet açıklıyıcı bir yazı kıvanç a teşekkürler.uğur pm le seni ekliyim istersen msn e
Opel'lerde ciddi bir sorun yağ olayı bende Corsa GSi vardı Ecotec sıkıştırdıkça iticilerden ses geliyordu... Kaç tane Gsi a baktıysam yağ eksiltiyor dediler...Yağı koyunca geçiyordu..Keçeleri değiştirdiler serviste herhangi birşey kalmadı...
Ecotec gsi larda keçe sorunu kronik denebilir.Hatta 120 130bini geçmiş ecotec yağ kaçırmazsa ayıp.Ecoteclerdeki itici sesi aracın yağı 3 lt altına düştüğünde gelir tamamlarsın yağı susar.He 15/40 gibi yağ koyarsan eksilmese bile 6 7 bin km sonra ses yapmaya başlar.