pek anlamam ampulden ben biXenon ampulu almam lazım
d1s Ama renk olarak karar vermeedim birde passat var bizde oda bixenon ama onunkilerin rengi harika acaba fabrika çıkısı kaç K oluyor bu passsatlar 2008 model ama bilmiyorum bilen varmıdır?
pek anlamam ampulden ben biXenon ampulu almam lazım
d1s Ama renk olarak karar vermeedim birde passat var bizde oda bixenon ama onunkilerin rengi harika acaba fabrika çıkısı kaç K oluyor bu passsatlar 2008 model ama bilmiyorum bilen varmıdır?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
orjinal balastım var hepsi var sadece ampul alıcam o renk tutucaksa orjinal servisten alıcam ben orjinal passatı merak etttim
www.drecu.com
fabrika çıkışı xenonların çoğu 4300k oluyor
Ozgun passatinkiler muhtemel 4300-5000 gibi bisey 6000degil amamarka vs onermem diycegim 4300kelvin fazlasi yalan
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
bana maviliği çok güzel geliyor 6k beyaz ya 4300 de sari gibi yanıo mana veremedim
www.drecu.com
Kanka D1S MTEC Bi-Xenon ampulünü yarın gönderebilirim. 6000K ya da 8000K seçeneğin mevcut..Bahsettiğin Passat'ınki orjinal olduğundan K değeri 4300-4750 aralığında. Bu ampulü ancak çıkmacılardan bakarak temin edebilirsin. Sıfır istersen MTEC var...
ama normal 1-2 passat bizimki gibi yanmıyor orjinal d1s mi passat
onunkileri söksemde passat a 6000 taksam![]()
www.drecu.com
avrupa otomobillerinde ağırlıklı olarak 4300K kullanılır. mercekli farları olduğundan ışık farklı görünür. reflektörlü araçlarda sarı tonunda ışık verir.
http://www.xenonampul.com/xenon-bilgi.asp
yavrı bi bak istersen
buna bakarsak 8000 almam lazım la benim passsat 8000 deilki![]()
www.drecu.com
Ozgun bide mercek yapisi markasi vs. bunlarda etkensadece ampul olarak bakma olaya..passattaki ampul atiorum valeo mercegin icinde 10numara gortuntu var..ayni ampulu depo(attim) mercekli bi fara tak ayni olmicak ballast ampul mercek 3lusu diyelim..
- K -
________
Dr.Ecu
laa olm orjinal passsat mercekli lankafanızmı ii
![]()
benim arabamda balanstı merceği hepsi orjinal Sadece ampul almam lazımanladınmı
![]()
www.drecu.com
Sen anlamadi. İyi oku n yazdim,diyorumki her mercek ayni degil vsvsvs bida oku,okuz diilim biliorum mwrcekli![]()
- K -
________
Dr.Ecu
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)