User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2010 civic otm. tüp...?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğim araçlarda bitek c2 otomatikti ama oda tırlar soktu araya hatta 2 kere denedik bıraktık keyfimize baktık
    C2 sokar ama o hafiflikte

Gerçekten otomatik 1.6 n-a atmosferik bir araç varsa denemek isterim (tam olarak aynı sınıf aynı spec).

Ben yine manuelde olsa 100 lük 1.6 ford motorunun geçemeyeceğini düşünüyorum, teklifim hala geçerli

Gider falan değil yaptığım sonuçta kıçı kırık bi aile aracı, ama merak ediyorum nasıl gidiyor sınıfına göre

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C2 sokar ama o hafiflikte

Gerçekten otomatik 1.6 n-a atmosferik bir araç varsa denemek isterim (tam olarak aynı sınıf aynı spec).

Ben yine manuelde olsa 100 lük 1.6 ford motorunun geçemeyeceğini düşünüyorum, teklifim hala geçerli

Gider falan değil yaptığım sonuçta kıçı kırık bi aile aracı, ama merak ediyorum nasıl gidiyor sınıfına göre
    Dene,adrenalin olmasa bile keyifli olur geçen sene meraktan denemiştik bu araçları

Konuya dönücek olursak dizel araç yerine tüplü civic sedan muhteşem olur valla.Konforuyla sorunsuzluğuyla motoruyla sevdiğim bir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sat O Arabayı Şahin Al Ona Tak Tüpü.... Töbe Ya 2010 Model Arabanın Anasını Ağlatmayın

Dayım Motor Ustası 35 Yıllık Volvo Servisi Taktırın Dıyor Görürsünüz...Sonrada Paranın A..koyuyor O Taktıran Müşterileri Geri Gelip Duruyor Gaz Kelebeği Rolanti Motoru Piston Erimesi Enjektör Bozulması....Vs Vs Hep Söyledikleri Laf Keşke Taktırmasaydık...

Bu Arada Dayım Tüp Takmıyor Yanlış Anlaşılmasın Başka Yerlerde Taktırıp Bakıma Gelen Araçlar

Yazıktır O Araba BENZINLE Çalışma Prensibine Göre Tasarlanmıştır...6 Sene Garantisi Var Arabanın Aslan Gibi Bineceğine Hem Garantiden Olucan Hemde Tüplü Olucan...Bı Sıkıntıda O Tüpü Taktırdığın Çok Bilen Ustan Tüpten Değil Diycek Döncek Arkasını

Bırak Sat Arabanı Bınemıyorsan Git Dizel Al Bir Tane Takmayın Gül Gibi Arabalara Şunları..

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sat O Arabayı Şahin Al Ona Tak Tüpü.... Töbe Ya 2010 Model Arabanın Anasını Ağlatmayın

Dayım Motor Ustası 35 Yıllık Volvo Servisi Taktırın Dıyor Görürsünüz...Sonrada Paranın A..koyuyor O Taktıran Müşterileri Geri Gelip Duruyor Gaz Kelebeği Rolanti Motoru Piston Erimesi Enjektör Bozulması....Vs Vs Hep Söyledikleri Laf Keşke Taktırmasaydık...

Bu Arada Dayım Tüp Takmıyor Yanlış Anlaşılmasın Başka Yerlerde Taktırıp Bakıma Gelen Araçlar

Yazıktır O Araba BENZINLE Çalışma Prensibine Göre Tasarlanmıştır...6 Sene Garantisi Var Arabanın Aslan Gibi Bineceğine Hem Garantiden Olucan Hemde Tüplü Olucan...Bı Sıkıntıda O Tüpü Taktırdığın Çok Bilen Ustan Tüpten Değil Diycek Döncek Arkasını

Bırak Sat Arabanı Bınemıyorsan Git Dizel Al Bir Tane Takmayın Gül Gibi Arabalara Şunları..
    Honda ayışığı yetkili servis lpgli honda araçlara servis veriyor geçen gördüm Bence civic'i abartmamak lazım.10 litre yakıyorsa haddine değil o benzin
    Ayrıca bknz:type-r with lpg

devamı için

http://www.2a-lpg.com/index.php?ind=..._view&idev=107

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti bozulmasa bence yapılır,

Ama r16 ların ana yatakları biraz sıkıntılı sanırsam sürekli serviste görmeye başladım şu sıra yatak değişen. LPG den sonra garanti dışı kalır sıkıntı olur.

Kendimi psikolojik olarak r18'e geçiş için hazırlıyorum galiba

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim bak bende deneyeyim c segmenti otomatik benzinli araç bulup.

100 lük 1.6 focusların geçmesi çok zor ama belirteyim bir hata var o işte Hele otomatikse rollde geçmesi imkansız.

Her türlü denerim yani varsa elinizde bu tip bir araç

bence söylediğin kadar gitmiyor hele 1.6tdci 110lukla ilginç yani kafa kafaya yürümesi,
    ben 1.4 benzinli asm (embesil yarı otomatik şanzıman) ile 90 a kadar önde yürüyorum civic 1.6 oto ile tabi bunun tek etkisi tuhaf vites oranları acayip törpülüyor performansı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence söylediğin kadar gitmiyor hele 1.6tdci 110lukla ilginç yani kafa kafaya yürümesi,
    ben 1.4 benzinli asm (embesil yarı otomatik şanzıman) ile 90 a kadar önde yürüyorum civic 1.6 oto ile tabi bunun tek etkisi tuhaf vites oranları acayip törpülüyor performansı.
    70-170 gibi bir şey çıktı bizim denememizde ortaya. 2. vites 4000 de falan başlamıştım. Ben 4 e atınca zaten geçiyordu focus tipik hondacı stili geçilmeye başlayınca gaz kesip bıraktım Ama yine de kafa kafaya 2 vs 2 olmasına rağmen bu süratler arası tutundu.

Ben zaten dizeller arası roll'de cam car olarak olaya dahildim bi baktım roll'e dahil olmuşum

Vites oranları her sefernde söylüyorum artık insanlara bıkkınlık geldi ama gerçekten saçma sapan uzun, ben accord şanzımanı falandır diye düşünüyorum yani bunun başka bir açıklaması yok çünkü değil 1.6, 1.8 e bile fazla.

Neyse amaaan x ten y ye götürüp getiriyor en azından sorun çıkarmıyor reno gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet haklısın 2010 araca banada mantıksız ama lpg nin aracı bu kadar yıprattığını söylemen biraz abartı. 3 senedir takılı aracımda 40bin km yaptım daha lpg servisine götürmedim 97 model sadece gaz filtresi değişti. düzgün beyin ayarları ve kaliteli servis,iyi sistem ve doğru yağlamayla lpgde sorun yaşanacağını sanmıyorum yanlış yönlendirme yapma sadece söylenenlerle bizzat kullananlardan görüş al,onlarda taksi tüpü olmasın tabiki. çok yakan eski bir aracın sağlıyacağı %50 ye yakın ekonomi gözardı edilemez .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70-170 gibi bir şey çıktı bizim denememizde ortaya. 2. vites 4000 de falan başlamıştım. Ben 4 e atınca zaten geçiyordu focus tipik hondacı stili geçilmeye başlayınca gaz kesip bıraktım Ama yine de kafa kafaya 2 vs 2 olmasına rağmen bu süratler arası tutundu.

Ben zaten dizeller arası roll'de cam car olarak olaya dahildim bi baktım roll'e dahil olmuşum

Vites oranları her sefernde söylüyorum artık insanlara bıkkınlık geldi ama gerçekten saçma sapan uzun, ben accord şanzımanı falandır diye düşünüyorum yani bunun başka bir açıklaması yok çünkü değil 1.6, 1.8 e bile fazla.

Neyse amaaan x ten y ye götürüp getiriyor en azından sorun çıkarmıyor reno gibi

haklısın tam vtec açarken basarsan zaten focusa karşı avantajı sağlarsın ama 0 dan kalksaydınız focus geçerdi tahminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın tam vtec açarken basarsan zaten focusa karşı avantajı sağlarsın ama 0 dan kalksaydınız focus geçerdi tahminim.
    E o kadar da olsun ama hem tork fakiri hem otomatik 2-0 yeniğim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E o kadar da olsun ama hem tork fakiri hem otomatik 2-0 yeniğim zaten
    olsun süper araç yinede boşver.

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamerasız cam car
    rollde bir numara salça şahsiyet
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı aRaç bende de var otomatik şehir içi 0,30 0,35 arası değişiyo

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı aRaç bende de var otomatik şehir içi 0,30 0,35 arası değişiyo
    hıc yuklenmıyomusun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hıc yuklenmıyomusun ?
    max şehir içi 130-140km hız ile gidiyorum Gidiyorum,yol boş olduğu zamanlarda ise 80-90 km hıza sabitliyorum

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aa bızım mersın öle deılık 100 mt de bır 200 mt de bır ısıklar var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim burda da metre başı trafik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 luk focus dizelle hiçbir disiplinde şansın yok. 90 lık focusla falan denemişsindir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110 luk focus dizelle hiçbir disiplinde şansın yok. 90 lık focusla falan denemişsindir.
    110'luk 2008 (galiba) sedan trend mertol abi,

Şartları yukarıda yazdım zaten, yalan mı söyleyecem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)