User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2010 civic otm. tüp...?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalanla falan alakası yok. Ama ne kağıt üzerinde ne de pratikte 110 luk focusu otomatik 1.6 civic ile geçemezsin.

2008 lerde hem 90 lık hem 110 luk dizel var. 2008 den sonrakilerde sadece 90lık trend dizel var. Eğer bu kadar iddialıysan ya araba 90lıktır ya da şoförü
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalanla falan alakası yok. Ama ne kağıt üzerinde ne de pratikte 110 luk focusu otomatik 1.6 civic ile geçemezsin.

2008 lerde hem 90 lık hem 110 luk dizel var. 2008 den sonrakilerde sadece 90lık trend dizel var. Eğer bu kadar iddialıysan ya araba 90lıktır ya da şoförü
    zaten geçemedim ki? 110luk trend bu arada eminim

benim vtec açıktı 70 den 170 e bastık, 4. vitese kadar da kafa kafaya gitti sonra yavaş yavaş geçiyordu. ben 2. vites 4000 den başladım focus naptı hangi devirde başladı bilmiyorum.

Erden abide şahit yani o da bizzat yanımdaydı, hatta bizim goralı burakta bir iki denememizi gördü gerçi sonra o dönüştekini görmedi.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tak gitsin tüpü ya ayıp mı ? günah mı ? neden takılmasın porsche cayenne ler takıyorsa bmw ler mercedesler ve daha niceleri takıyorsa bütün araçlara takılabilir lpg. Hem benzinli hemde tasarruflu bir araca dönüşüyor lpg li araçlar bende zevk arabası alınca lpg yi çakıcam gitsin 4 liraya ramak kalmış benzin fiyatları.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten geçemedim ki? 110luk trend bu arada eminim

benim vtec açıktı 70 den 170 e bastık, 4. vitese kadar da kafa kafaya gitti sonra yavaş yavaş geçiyordu. ben 2. vites 4000 den başladım focus naptı hangi devirde başladı bilmiyorum.

Erden abide şahit yani o da bizzat yanımdaydı, hatta bizim goralı burakta bir iki denememizi gördü gerçi sonra o dönüştekini görmedi.
    Yanlış anlama ama şu vtec açıktı lafına takıldım ben Ya 30 bin km'dir başka araba kullanıyorum ya da senin arabaya çaktırmadan b16 falan atmışlar ne vteci yahu ufak bi zırıltıdan başka bişey hissedilmiyor bendeki civicte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam aracın garantisini bitirmem..
    Satarım dizel bir araba alırım.
    LPG ye karşı bir antipatim var.

Köroğlunun kısrağını sürüyorsan yemini düşünmeyeceksin.. Düşünüyorsan normal bir at alacaksın kendine

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bu tup olayına yorum yapanlara tesekkur edıyorum fakat konuyuda saptırmıyalım lutfen karsılastırma yapıcaksanız baska yerde yapsanız daha uygun olur dıye dusunuyorum tsk..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama ama şu vtec açıktı lafına takıldım ben Ya 30 bin km'dir başka araba kullanıyorum ya da senin arabaya çaktırmadan b16 falan atmışlar ne vteci yahu ufak bi zırıltıdan başka bişey hissedilmiyor bendeki civicte
    Yok niye yanlış anlayayım, çakma vtec açıktı ama

Daha uzun anlatayım, tork eğrisinin en uygun olduğu yerden başladım. Şayet dizel arabaya 2000 li devirlerde başlamak hangi benzinli atmosferik araç olursa olsun bile bile lades olur

Ne çok alt devirden, ne de aşırı üstten bastım yani, 3500 civarı sanırım çakma fitenki açıyor biraz daha üstüne çıktım demek istediğim

Yanlış anlamam ben, yazması kolay ve hondacı raconu olduğu için öyle yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu tup olayına yorum yapanlara tesekkur edıyorum fakat konuyuda saptırmıyalım lutfen karsılastırma yapıcaksanız baska yerde yapsanız daha uygun olur dıye dusunuyorum tsk..

2010 araca yapmaya kesin kararlıysan yaptır gitsin,

Ama daha önce dediğim gibi o kadar çok yatak sorunuyla servise gelmiş 1.6 civic gördüm ki, garantiyi bozarken bir kez daha düşünürdüm. Belki LPG den kaynaklı bir problem olmayacak ama servisler sorunların üstüne kullanıcı hatasından oluşmuş arıza damgası yapıştırmakta çok başarılılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaklaşık olarak otm ve düzün vites oranlarını veriyim.düzün oranları gayet ıyı bence.sınıfındaki coğu araclada ya kafa kafaya gıder yada gecer dıye dusunuyorum

otm
    1-70
    2-123
    3-177
    4-250
    5-340 fln

düz
    1-55
    2-94
    3-143
    4-185
    5-243

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik o kadar değil ama,

1-65
    2-115
    3-160
    4-??
    5-??

İlk 3 ünden eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben birazdaha yuksek hatırlıyorum ozaman.ama duzden emınım

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç olarak en yavaş 1.6 lardan biri ama
    Civic Aracım var diye demiyorum ama hiç A3 1.6 jetta 1.6 leon 1.6 Corolla Vs Kulandınızmı ? 125 Hp lik bir araç civic gerçektende çok iyi bir performansı var ben otomatik olmasına rağmen ara hızlanmalarından çok memnunum dizel 110 + olan bir araç ile uzun süre kafa kafaya gittik biraz daha devam etsek geçebilirdi dizel daha torklu bir araç ayrıca düze vites ve ve 110 + var gayet güzel yürürlü bir araçtı zaten

Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yaklaşık olarak otm ve düzün vites oranlarını veriyim.düzün oranları gayet ıyı bence.sınıfındaki coğu araclada ya kafa kafaya gıder yada gecer dıye dusunuyorum

otm
    1-70
    2-123
    3-177
    4-250
    5-340 fln

düz
    1-55
    2-94
    3-143
    4-185
    5-243

otomatiğin 170 km hıza kadar hızlanması ciddi şekilde hızlı bence klasmanındaki araçlara göre ama verdiğiniz değerler şaka amaçlı sanırım biara özelikle denicem video çekme imkanım olur ise çekicem merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic Aracım var diye demiyorum ama hiç A3 1.6 jetta 1.6 leon 1.6 Corolla Vs Kulandınızmı ? 125 Hp lik bir araç civic gerçektende çok iyi bir performansı var ben otomatik olmasına rağmen ara hızlanmalarından çok memnunum dizel 110 + olan bir araç ile uzun süre kafa kafaya gittik biraz daha devam etsek geçebilirdi dizel daha torklu bir araç ayrıca düze vites ve ve 110 + var gayet güzel yürürlü bir araçtı zaten

otomatiğin 170 km hıza kadar hızlanması ciddi şekilde hızlı bence klasmanındaki araçlara göre ama verdiğiniz değerler şaka amaçlı sanırım biara özelikle denicem video çekme imkanım olur ise çekicem merak ettim
    düzünkinden eminim ama otm biraz fazla hatırlamısım sanırım

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg taktırarak aracına yazık edersin.Ben doğana bile tüp takmadım Düşün..Takmamda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben birazdaha yuksek hatırlıyorum ozaman.ama duzden emınım
    Düz vites dediğiniz gibi evet, çiçek maşallah

Keşke otomatik biraz olsun kısa olsaydı, düz kadar olmasa da olur tabi. Honda değil mi ondan ekle buna çıkar sevdiği iş direk accord şanzımanını alıp civice takmışlar sanırım

Ya aslında günlük kullanımda hiç bir sorun yok, hatta ilk 3 vitesi de fena değil ama 4-5 de dip gaz resmen çevirmiyor araba yüksek süratte. 170 ile giderken 3500 devirde gitmek yakıt ekonomisi sağlıyor gerçi 6.5 litre ortalama ile Bolu'dan istanbula geldim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de kesinlikle LPG Takılarak harcanılmaması gereken bir araç 6 yıl garanti hiçe sayılmamalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düz vites dediğiniz gibi evet, çiçek maşallah

Keşke otomatik biraz olsun kısa olsaydı, düz kadar olmasa da olur tabi. Honda değil mi ondan ekle buna çıkar sevdiği iş direk accord şanzımanını alıp civice takmışlar sanırım

Ya aslında günlük kullanımda hiç bir sorun yok, hatta ilk 3 vitesi de fena değil ama 4-5 de dip gaz resmen çevirmiyor araba yüksek süratte. 170 ile giderken 3500 devirde gitmek yakıt ekonomisi sağlıyor gerçi 6.5 litre ortalama ile Bolu'dan istanbula geldim
    o yondende ıyı gercıbız 160 170e cıktığımızda baya bı yakıyor ve ses olarakta daha rahatsız oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek Fazla Ses Gelmiyo bana fakat belkide pek fazla basmadığım içindir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yondende ıyı gercıbız 160 170e cıktığımızda baya bı yakıyor ve ses olarakta daha rahatsız oluyor
    Bu arada araçta 3 kişi var ve bagajdaki yükle beraber total ağırlık 400 kg olmasına rağmen o tüketim elde edildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)