fn2 typer ın hangi parçası eksik? yani istediğiniz ve olmayan hangi parçası var?
fn2 typer ın hangi parçası eksik? yani istediğiniz ve olmayan hangi parçası var?
Failure is not an option.
şuanda isteyipte bulunamayacak parçası yok, tek sıkıntı turkiyedeki hiçbir modifiye firmasının bu parçaları stoklarında bulundurmaması, ep3 lerden şuanda tek farkı bu..
TeamPASAOGLU
fn2 nin elektronik gaz kelebeği iptal edilip halatlı sisteme geçilebiliyor mu? bence tek yanlış olan noktası o.
elektronik gaz kelebeği iptal edilebiliyor fakat şuanki parçalarla vsa devre dışı kalıyor, ama js racing in yakında gelecek olan throttle body si vsa yı kullanmaya izin veriyor diye duymuştum, eksik bilgim olabilir
TeamPASAOGLU
Type R euro versiyonundan sonra parçalar gelmeye başladı.
Spoon - J's racing gibi firmalar yeni yeni geliştirmeye başladılar.
Parçalar elbetteki var ama sorun şuki TR ye getirmek vb. sıkıntılar mevcut.
Hoş distribütörlerde haklı topu topu bizim gurupta 10 tane fn2 var aracına birşeyler yapacak zorlasan 20 ye çıkar rakam.
Fn2 için şuan yapılacak en güzel hareket
Injen Cai
Toda Headers
RRC intake manifold (bu manifoldu ep3 te de denediler ve sonuçlar rbc den daha başarılı)
Hondata intake manifold gasket
Hondata reflash
J's racing 70R exhaust system
Bunlara çok yakın hatta fazlası olan bir setup'ı çok yakında görücez kısmetse![]()
ilk fn2 cıksın hayırlısıyla canlanır fn2 ler![]()
fn2 typeR'ın tasarımı bir yana , yol bilgisayarı ve cruise control sistemi olması cidden hoşuma gidiyor![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
stock ep3 1180 kg stock olarak fn2 1200 kg indirelim . bence ep3ü fn2 geçer.
Dr.ECU
http://www.kseries-tech.com/forums/v...d8fe37e54eb88a
BEn pek verimli gözle bakamıyorum fn2 ye.. örnek konu.. mutlaka fn2 sahipleri denk gelmiştir ancak 144 kw dışında herşey çok güzel.. Özellikle o tork![]()
bana fn2 biraz çakma typer gibi geliyor fd2 varken oda zaten sağdan direksiyon olduğu için fn2 si olanlar mecburen bişiler yapıcaktır.bildiğim kadarı ile uzakdğudada pek yok bunlar tabiyki şahsi fikrimdir
Bence yanlış düşünüyorsun (bence),
O zaman bizim kullandığımız araçlarda çakma civic oluyor, yerli montaj diye?
Çok bence takılmamak lazım, kişisel kanaatimdir. Bir gerçek var ki fd2 genel yapısı itibariyle test edenlerin pistte daha uygun olduğuna kanaat getirdiği bir araba. Zaten pist süreleri de bunu kanıtlıyor. Fakat bu fn2 nin çakma olduğunu bence göstermiyor.
+ şu elektronik gaz kelebeği yüzünden yadırganıyor araç.honda fabrikası yeni ctr üretiyor elektroniğin telden yavaş olduğunu görmüyorlarda mı elektronik yapıyorlar bunu anlamış değilimmadem fabrikalar telin daha iyi olduğunu biliyorsa neden elektronik üretiliyor ki bunu anlamış değilim.her fn2 başlığından gaz kelebeği konusu tavan oluyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)