herkez bır sey soruyorduu cvpladık sımdı sustular![]()
herkez bır sey soruyorduu cvpladık sımdı sustular![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sonuç araba iyi ise bile videosu yoksa mantardır
video adamı rezilde eder vezirde![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya neyi tartışıyonuz ağa siz ne güldüm gece gece bırakın abi isterse 500 hp yazsın alacaksanız gider bakarsınız almayacaksanız size ne![]()
bu iş sahibine ne kadara mal oldu? yakıt tüketimini bilmezsiniz heralde ...
hangi parçaları taktınız, markalar vs ?
ne kadar sürdü yapımı?
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Sonuç olarak fok balıkları çok yanlız diyip konuyu burda kapatıyorm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bu iş sahibine ne kadara mal oldu? yakıt tüketimini bilmezsiniz heralde ...
hangi parçaları taktınız, markalar vs ?
ne kadar sürdü yapımı?
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
ya dostum üsteleyip duruyosun bari yazayım
yapımı getir arabanı max 20-25 gün
yakıt tüketimi ise en iyi ihtimalle 0,30 krş tan 0,60 kuruşa kadar değişir gazlamana göre
araba bolt on yapılmış belli o yüzden herşey custom olacak yani turbo manifoldu cooler borular vs vs
turbo 400
cooler 250
manifold +komple boru 600-700
bow 250
göstergeler 700-800
bunlar kabaca bunların yanına en az 2-3 lira daha ekle
0,5 falan basarsın
Bana mesaj atmıştı sahibi youtube üzeirnden , arabalar ikiz gibi buluşup görüşelim birgün falan diye de , kaldır öyle tabi... Bu da videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=KHjlDZHkWbg
VwTurk'de böyle bir konu açmıştı ama 4 mesaj sonra konu kilitlendir ve kendisini bir daha gören olmadı.mayyit Nickli Üyeden Alıntı
bende aem wideband ve apexi neo var, egt göstergesi şart olur mu? vakum ve akü göstergesi de var işe yarayacaksa
400+250+600+250 = 1500 tl + 2000 tl =3500 tl mi acaba? aracın ojinali 75hp, benimki dereceli vs ile 95 hp de şu an, 0.5 bar da 120 hp olur mu desem apaçi gibi bir soru sormuş olurmuyum![]()
bu arada bana da arkadaş sahibinden.com dan demin mesaj atmış
"Turbo Olayını benim arkadaşıma taktırdım.Maliyeti Baya Bi fazla Sadece turbo takmakla bitmiyor motoun işi.Memnunum ama artık hevesimi aldım oturaklı bi araca binmek istiyorum artık. Yakıt olarak 1 depo benzin Gazlarsan 300KM götürüyor gazlamadında 450KM Götürüyor.
Bu ARada bu araba ile türkiyede turbo takan tek kişiyim sınıfında yaptırmaya niyetin olursa benim yaptırdım yere git tecrübeliler.Ama aracı ben 6 ay unuttum 6 ayda bitiyor haberin olsun."
Aracın yapıldığı doğru, var yani Polo 1.4T ama detayı bilinmiyor.
Şarkıya bak arabanın içinde çalan vamos alahahaha
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)