toyo nun sitesinde bulamadım ben r31 diye bir lastik?
tam modelini öğrenebilir misiniz? ben de lastik almayı düşünüyorum da..
px4 düşünüyordum, söylediklerinizden sonra soğur gibi oldum sanki
Printable View
toyo nun sitesinde bulamadım ben r31 diye bir lastik?
tam modelini öğrenebilir misiniz? ben de lastik almayı düşünüyorum da..
px4 düşünüyordum, söylediklerinizden sonra soğur gibi oldum sanki
http://www.upgarage.com/upgarage/gaz...56003250s0.jpg
Lastik bu arkadaşlar. Ben Corsa'da kullandım, çok fazla sınırlarını zorlama imkanım olmadı ama sessiz ve yumuşak bir lastikti..
başlamadan bitti.. :)
17 inch ve üzeri ebatlarda bu modelden lastik yok.. :)
şimdi baktım da internetten liste fiyatlarına
t1r 195 46 16 80v ölçü lastik 226 lira
r31 mazda 195 45 16 80 w ölçü lastik 241 lira
15 lira daha pahalı gözüküyor. :)
mazda olan mazda2 nin oem lastiği. 220 sertliği var v desenli değil. T1r ise 280 sertlik ve v desenli. 2 sinide kullanıyorum mazda olan daha başarılı.
valla en son 106 ya 45-15 aldım toyonun bın pısman oldum.hankokla t1r arasında kalmıstım toyo aldım ısınma falan hıkayeydı yolda durmuo araba makasda bıle sallanıodu aynı hafta saxo bı arkadasım almıstı ondada aynı sıkıntı cıktı.iade edelım dedık exper falan uzun hıkaye patladı lastık ..v desen yerıne hankok asımetrık al derım toyodan daha ıyı bence.illa v desense ve fazla yol yapmıycaksan kumho yapıstır gıtsın..
t1r ın üretimi 2009 yılında bitti alacağın lastik en iyi ihtimal 1 senelik olacak, öyle bir sıkıntı var ortada...
t1r kullanıyorum kendi aracımda kuruda oldukça iyi yağmurdada deneme fırsatım oldu ben çok memnunum...al tak pişman olmazsın gayet güzel.
liste fiyatlarina pek takilmayin arkadaslar
195-55-15 almistim gecen sene vti jantlarına liste fiyati 225 lira iken 105 liradan vermislerdi hemde yapikredi 4 taksit..
bu sene 205-40-17 icin fiyat aldım, 280liralarda liste fiyati, 150 tl / 6 taksit'e veriyorlar. belki nakitte biraz daha düşürebilirsiniz.
195 45 16 ölcüsünde Toyo T1R 125 lira, Falken Ziex912 140 lira fiyat aldım ben...
Falken alın, inanın pisman olmayacaksınız.
T1r ı kullanıp memnun kalmayanlara hayret ediyorum.
Ben her türlü yol koşulunda ve pist koşulunda test ettim.
Diğer lastiklere göre o fiyatıyla inanılmaz işler yaptı.
Sel bile olsa tutuyor :)
Birde 106 da test etmediğim lastik kalmadı.
En iyi performansa sahip Goodyear gs-d3 dü onada inanılmaz paralar istiyorlar
Gs-d3 ünde en büyük zaafı ıslak zemin.
gs-d2 miş, excellence, kumho vs. T1r ın yanından geçemez
T1r 195/50/15 kullanıorum suan vtecde 306 dada kullanmıstım herseyıyle tatmın edıcı bı lastık kesnlıkle tavsıye ederım.. :icon_tup:
T1R son senelerde fiyat-perf. acisindan kullandigim en iyisi.
Arabamda t1r kullanıyorum, kuruda gayet iyi yagmurda vs ise tatminkar.
bir çok benzer konuda yazdım toyodan komisyonda almıyorum.fiyat ve perf söz konusu olunca gerçekten iyi bir lastik;)
peki bu r31 nasıldır
yada bi forum tavsiye edebilirmisiniz bana bilgi alabilceğim?
bayi t1r ın yerine bu lastiğin artık çıkacağını söyledi
eğer r31 t1r kadar iyiyse onu alıcam bayi t1r ın yönlü desen olduğu için çekme yapabilceğini söyledi.
yavuz abi de falken ziex 912 yi soktu aklıma :D
iyice çorba oldum ya :hahaha:
seçenekler :
falken ziex 912
toyo t1r
toyo r31