inş. dedigin gibi pis benzindendir.
inş. dedigin gibi pis benzindendir.
egzoz patlatması banada benzinle alakalı gibi geldi.. eğer ondan çıkmazsa buji veyaz buji kablolarına baktır bende egzoz dışındaki aynı sorunları onlardan yapıyor..
egzantrik sensörü 1. neden olabilir
debimetre 2. neden olabilir
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben ateşleme sistemi derim benim vti da yapmıştı aynısını ilk boguyodu sonra tam gaz devam... bobin deişince kesti
B18c specR swap eg
bugün sabah aracıma benzin aldıktan sonra araba yığılmayı kesti. sanırım pis benzindenmiş. 40km yol yaptım su ana kadar yığılma yok
bakımdan sonra düzelecektir kanks.şu arıza lambası sönsün yine yeter![]()
a'dan z'ye komple bakıma giriyor. benzin filtresini de değiştiriyorum kafam rahat olması açısından.
geçen gün yazdıgım gibi sorunu kesti. ancak bugün sabah aynı şeyleri tekrar yapmaya başladı. yola cıktım yine vites attıgımda gaza ilk bastıgımda yığılmaya basladı, bunu devam ettirdi. daha sonra arabanın içerisinde çeyrek depoya yakın benzin olmasına rağmen araba bi anda benzin biter gibi benzin kesti stop etti sonra marşa bastım çalıştı. petrole girdim 30tl benzin aldım. sonra yine yığılmalar devam etti. 15km gittikten sonra aynı şeyi bi daha yaptı benzin biter gibi. tekrar girdim petrole 50tl benzin daha aldım. ama yığılmalar hala devam ediyor. bunun dışında arabayı boşa attıgımda ışıklarda durmaya yakın oldugumda rolanti 2000 devire cıkıp geri 1100 e düşüyor. acaba bunun sebebi nedir hala çözemedim.
yardımlarınızı bekliyorum...
aklımdaki o2 ve akısmetre var bunlardan yapabilir diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)