Bir çok çeşit AEM kit var..Kullanan var mı daha önce ?Bilgisi olan?
Bize çalışma mantığını ve monte ederken veya kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatabilecek bir arkadaşımız var mıdır?
![]()
Bir çok çeşit AEM kit var..Kullanan var mı daha önce ?Bilgisi olan?
Bize çalışma mantığını ve monte ederken veya kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatabilecek bir arkadaşımız var mıdır?
![]()
2 pompası 3 jeti bikaç farklı hacimdede tankı var ama en baz kitte çıkan 3 farklı jet ve standart pompa zaten 600 beygire kadar destekliyor kitapçıkta yazdığı üzere. şu an kendi aracımda kullanıyorum.
pki methanol taktiktan sonra ayar yapilmasi sartmidir ? basinca gore sanirim devreye giriyor.
!! Yngwie J. Malmsteen !!
30-3000 olan bendeki
ayar zaten kendi entegresi var cihazın belli basınçlar arasında kendi map sensorunden pompa voltajını arttırıyor bu basınçları siz ayarlıyorsunuz. minimum ve maksimum olarak örneğin 10 psi da başlasın 22 psi full boost olsun gibi.
çalışma mantığı basınca göre yani tamamen
konusu açılmışken sormak istiyorum motoru aşşa alma riskimiz nedir?
şöyle söyleyim 150-250 hp arası için 250-400 hp arası için ve 400-650 hp arası için 3 adet jet çıkıyor kutudan bu jetleri aracınızın yaklaşık güçlerine göre seçip birini takıyorsunuz
sonra elektronik ufak bi ünitesi var ordanda hedef gücü çıkartacağınız basınca göre ayarlıyorsunuz. methanol su karışımı için aemin verdiği değerler donma sıcaklıklarıyla ilgili. kabaca hava soğudukça daha çok metanol koymanızı gerektiren bi tablosu vardı.
fazla basmanız atomizasyondan dolayı soruna yol açmıyor abartı noktalara gitmediği sürece. sistemin en büyük avantajı motorunuzu koruması ve detonasyonu engellemesi. ateşlemeyi biraz avansa alarak aracına göre daha iyi sonuç alabiliyorsunuz. bunun yanında emiş havasını nemlendirip soğutuyor ama güçten çok koruma amaçlı bi ürün. egtyi düşürür karışımı daha zengine getirir vs
kitapçığı da bu şekilde
http://www.roadraceengineering.com/4...%2010-3000.pdf
Ben buna detayı cevab yazarım
fakat su anda yazamam inanın kafam karışık cünkü cok yorgunum uyucam
ama şunu söliyebilirimki ayarsız araca kullanan kafadan farkı direk anlar 50 shot kuru nos hissini yaşıyorsunuz Turbo aracta herkese tavsiye ederim
bu arada TR de tek bende var diye biliyorum en büyük pompa
Diesel water / methanol injection kit bendeki üstündeki etiket kırmızılı siyahlı en yüksek basınc ta ondan var sanırsam 21 litrelik deposu var
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sonuc olarak standart motora yada hafif modlu arabalara rahatca takilir ve hic bi ayar olmadan kullanilabilir ? bir kac yerde 50hp ye kdr guc cikacagini okudum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum , mesela 1 bar uzerine ciktigi zaman (ayarlanabiliyomus bu istenilen basinc okudugm kadariyla) meth calisiyor altinda calismiyor gibi ifadeler rastladim bu dogrumudur ? eger ateslemeyi biraz avansa cekiyorsa onun icinde ayri avans ayari yapilmasi gerekmiyormu ? biraz kafam karistida...yoksa tak kiti cik gazla mi oluyor ?
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Burdaki açıklamaları İnşAllah Makaleler/Teknik Açıklamalar bölümünde görürüz..
Çünkü bayağı bir kişiyi ilgilendiren bir konu...
Sorduğum bir kaç kişi güç değil ama koruma amaçlı çok önemli bir kit olduğunu , bunun olduğu araçta daha rahat safe mode tune yapılabildiğini ve motorumn ömrüne katkısı olduğunu söylediler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)