Walla açıkçası kıyamıyorum 400 dolar para vermeye sadece bi boru için ama vericez heralde ya da birinden aemV2 bulursam aynısından yaptırabilirim güzel bi amyantla da yalıttık mı tamamdır heralde...
Printable View
Walla açıkçası kıyamıyorum 400 dolar para vermeye sadece bi boru için ama vericez heralde ya da birinden aemV2 bulursam aynısından yaptırabilirim güzel bi amyantla da yalıttık mı tamamdır heralde...
bence 150 ye simotayı alın...
400 dolar gercekten ucuk bi rakam bencede.
2. el bulursan uygun fiyata alınabilir V2, ama gerçekten sıfırı gereksiz pahalı. Simotayı alıp kaliteli yalıtımla desteklersen aynı etkiyi yakalayabilirsin bence..
150sımota iyi;)
v2 varya etrafında gunay nie öle dedın...
yaa ben sana demiştim yagmur yagarsa söker verririm ama izmir burası işte biliyorsun :Dbikere sökmüştüm ilk aldıgımda o zamanda arac yoktu sende şaşırmış ;)
bencede 150 simota al yada karbonfiberden racercorner in sattıgı vardı geniş kullanıcıları memnundu
erol o karbon zıkkımın (simota big inlet carbon tube) fiyatı da neredeyse aemv2 fiyatı...yoksa gayet başarılı bir ürün...
:(:(:(:(
V2 isteyenler elimde son 4 adet kaldı
Aybek v2 kullanmıştı, hatta sonra tolga aldı ksk-vtec draglarda kullandı. Gerçi bi arkadaş düzeltmiş sonradan gördüm.
V2 nin fiyatına gelince. Arkadaşlar v2 usa satış fiyatı zaten 300 dolardır. Nakliye+vergi+kar eklerseniz bence 400usd normal fiyat. Siz olsanız kaça satardınız? (200 dolarlık hks bov için 400 dolar istiyorlar. (+%100) Bence asıl o pahalı.) Ayrıca ses, hafiflik, çift kat teknolojisi sonucu performansı ile şu an rakibi ve benzeri yok bence. Gerek sağnak yağışta gerek izmirin en sıcak yazında ve tampon tampona trafikte hiç performans kaybı olmadan, problemsiz kullandım. Temizlemesi için tampon çıkıyor ve pek sorun olduğunu sanmıyorum. Zaten taktıktan 2 yıl sonra temizlemek açtığımızda gördümki neredeyse ilk gunku gibi. Sanırım bulunduğu yer temiz kalmasını sağlamış.
bız onada cozum bulduk tampona ınmenıze gerek yok tampona gelen havayı yukarı cıkarın yeterlı gusel bı yalıtımla short ıntake cok gusel sekılde soguk hava gelıyor . tamponuzu delın sadece okadar tabe ıste orda bıraz tercıh meselesı var delmedenn de gusel bı yalıtım la gayet buz gıbı bı fıltre sahıbı olabılıyosunuz
ha bu arada v2 kotu demıorum yanlıs anlasılmasın