maaliyet in ne oldu emme de ? sadece parça fiyatını rica edıyım
Printable View
maaliyet in ne oldu emme de ? sadece parça fiyatını rica edıyım
40 50 flanş tutar. contlar vs 50. emmeyi de çıkmacının insafına kalmış. 400-500 gbi alırsın.
e o zman dahah iyisi varsa onu alalım bızde ne ugrasıyoruz rc alalım :D bulabılırsek
DC 63 lük sana komple 51 düz lazım. headers hakkında bişey diemem devirlenmesi nasılsa ona göre bi h. uygulaması yapılır 4-1 yada 4-2-1 gibi
rc aldınmı iş değişir. işin içine kelebek giriyor. kelebek elektronik. cnc de işleme gerektiriyor. manuele çevirmek için. :) ayrıca bulmak çok daha zor.
en iyisi sana göre 2.2 emmesi. üstüne birde 2.2 kapak koysan.birde headers ve düz boru. of diyorum :)
ağzından bal damlıyor bee ;) dün bide ustam (dayım) dizelin piston + kolunu alıp kapağıda işleyip turbolıyalım dedi .Bide emme+ headers + duz boru + chip uçak gibi olur dedi. total bana 3000tl civarı malzeme ile çıkarız dedi.
Ama benım arabam komple orjınal ve daha 48000 km de kıysam mı yoksa bu dursun deyıp GC8 falan mı alsam ne pok yıcemı şaşırdım.:beuj::beuj::soru:
Bora eyvallah yaw 51 ile 60 arasında net bişey bulamadım hala ikisinden de bahsedılıyor :beuj:
agam eyvallah yaa :) burda bız bızeyyız çıplaklar kampı hesaabı :D:D
Hacı 48bindeki motora yazık günah.Ben 120 bindeki motora el değmemiş diye kıyamazken sen 48bindeki açsam mı diyorsun? Sen bilirsin tabi ama ben kıyamam valla:D
kanka zehir bi girdi kanıma lanet olsun ya geçenlerde 2 hafta arabasız kaldım yazılım conta kasnak ateşleme ıvır zıvır oynamıştık onun yuzunden giden araba stop etmeye başlamıştı şimdi boş arabada sadece cai var yetmıyo :D:D ama bugün yarın sulhi abiyle bi görüşiyim de bakalım o ne diyo gc8 için falan
Hakkında hayırlısı ne diyeyim :) GC8 beni hem cezbeden hemde kendinden uzak tutan bir araba olmuştur benim için.
İyide hesapta yanlışlık var. Dizel pistonu işle turbo yapamazsın. Dizede hayvani sıkıştırma var. Turbo için sıkıştırmayı düşürmen lazım. Yada kalın conta. Ama en mantıklısı kapağı bile açmadan düşük basınç uygulamak. Ama sen hiç uğraşma bunlar ile. En güzeli emme ve eksoz manifoldu gibi işlemler ile başla. RC emmesi bulman imkansız gibi bişi. 2.2 emmesi bak derim.
bildiğimiz tüm bilgileri paylaşırız ama bana soracak olursan sonradan headers işine girm 60 lık boru ile devam et ve de chip destekli olduğunda tadına doyamazsın bu camiada tek kulak arkası kaldı dokunulmadık ne demek istediğimi anlamışındır herkez super olur diyo motoru eline alıyosun sonrada sanayiden çıkamıyorsun
Biz Murat'a 2.2 emmeyi ararken bütün sanayiyi karış karış dolaştık. Gördüğümüzde altın bulmuş gibi sevinmiştik. Güzelce kullandıkta. Sonra RC emmesini bulunca biz bu 2.2 yi satarken şu anki kardeşimizi gayet güzel aldı gitti. Onun için hiç zor olmadı. :) Ararken bulmanı kolaylaştırmak için söyleyeceğin şey şu. 406 Coupe 2.2 yada 607 2.2 motorun emmesi diye git. Fotoğrafını göster.