headers varsa piston segman kırana kadar kesicide kalıcan aga racon böyle:tapedshut:hoo:
Printable View
headers varsa piston segman kırana kadar kesicide kalıcan aga racon böyle:tapedshut:hoo:
memlekette emme bulamadım ama bi kanal buldum sanırım yurtdışından getiricem kısmetse...
headers kıme yaptırıcam arkadaslar custom garage dan ses cıkmadı
ses çıkmadı derken?
murat nirdesin
ben cuma akşamdan 60 lık düz boruyu cektırıyorum ., cumartesı çatırtı yapcam :D:D ama headers için sağlıklı bi adres hala yok :(
ben rc taktığım için header yapacak adam aramadım.o nedenle malesef yer bilmiyorum ama bahsi geçen yerin işçiliği baya iyi :)
header yapmadan boru çekersen sonra boru ile oynamak gerekebilir. bence ya header a hiç girme. yada girdinmi önce onu hallet.
bahsi gecen yer hacım ? custom garage ?
headers yaptırıcak yer bulamadıgım için vaz geçiyorum şu hale bak yaa ... 406 olunca bole oluyor işte :(
Abi custom yaptırılamıyor mu? Bilgim yokta pek:o
hacım ben onlara danıştım ilgilenmedıler bende daha da bulaşmam ...
elbettekı yapılıyorda custom dert yaa revolt headers a kule gergısı ıle cai yaptırdım cai neysede oda tırt gerçi ama gergi çok dandik yaa soğudum açıkcası, headers işi yalan oldu kendıne guvenen ben bunu yaparım dıyen yok bı de topkapı da bı dostum var egsozcu adam hıç tavsıye etmıyo yanlış hesap yanlış işçilik olasılığı yuksek şansa bırakma değmez dedı duz boruyu cekelım otur gotuun uzerıne dedı bende artık tırstım neyse artık hayırlısı...