User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Corolla 1.8 T Sport tavsiye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek diyecegim motordan korkma,
    2003 oncesi 2zzlerde lift açmama gibi bir sıkıntı olabiliyor buda 2 adet vidanın kırılmasından yada aşınmasından dolayı oluyor. 2 adet vidayı kendin bile deiştirirsin. vidaların tanesi 1 dolar. Yeni aldıkların aşınmıyor zaten.

Güzel motordur ya 2zz. Bu arada 2zzlere trd kompresor yada charger yok sadece 1zzmotorlara var trdnin. 2zzlere greddy,blitz,rotrex charger alabilirsin. greddy blitz 60-70hp veriyor. Rotrex 400whp ye kadar.

Corollayı bilmiyorum ama celicada 2zz den memnunum ben.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    izmirde bir arkadaşımızın corolla tsportu bugünlerde bitiyor blitz kompresör getirip montajlattı

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim detaylı açıklama yapanlara T-Sport hakkında baya bilgi edindim. Şaşırdım fena araç değilmiş doğrusu.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim detaylı açıklama yapanlara T-Sport hakkında baya bilgi edindim. Şaşırdım fena araç değilmiş doğrusu.
    Bu arada Toyota'nın dediği gibi 0-100 süresi 8.4 falan değildir, kullanıcı yorumlarını okursanız ortalama 7.5 sn dir

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3zz swaplarsan diyorsunda, 3zz tamamen custom bir üretimdir bir firmanın yaptığı, 3zzfe normalde 1.6 vvti motorların kodudur, 3zzge diye bir motor ÜRETMEDİ Toyota markası.o vatandaşlar da 3zz blok + 2zz krank + kapak kullanarak biraz fantazi ürettiler, 12.5 sıkıştırma ile 240+ hp aldılar motordan atmosferik olarak ve büyük riskler alarak.

2.0 D4D ye Avrupa'da çok daha fazlasını yapıyorlar demiş yukarda alıntı yaptığım arkadaş ama bence yeterince araştırma yapmamış Sportivo, Runx, Allex, Tsport gibi isimlendirmeleri mevcut aracın ve motorun çeşitli kıtalarda bu arada, Allex lerde 1.5 1nzfe motor da çıkabiliyor tabi öyle bi durum da sözkonusu.

Yusuf abiye eklemek istedim bu arada, TR'de biçok Tsportta deri + ısıtmalı koltuklar standart olarak gelmedi abi Ama Tsport TypeR'a oranla çok daha günlük kullanılabilecek konforda bi araçtır, Sunroof'u otomatik kliması vücudu saran uzun yolda yormayan koltukları ve zevkli sürüşü ile eğlencelidir, süspansiyon desteğine bikaç ufak dokunuş ile çok çok ciddi yol da tutar
    3ZZ swap diye bahsettiğim olay zaten dediğin gibi motor değil blok. Yani 3ZZ bloğa yapabilirsin anlamında söyledim. Ama dediğin gibi riskli.
    Hata olarak söylediğin ekstra bilgilendirme içinde teşekkürler D4D olayında. Sonuçta boş bırakmıyorlar 2.0 D4D'leri?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)