Hızlı benzinli. Yanına super ekonomik dizel. Hayalim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
88 lira euro dizel mazotla(3.03TL = 29.04 Lt) 650 km yol yaptım.klima+2 kişi+bagajda biraz eşyada vardı.bunun 90-100 kmsi ş.içi kalanı otoyoldur.tamamen olmasada genel olarak sakin kullanımla(corsa c cdti)
küçük sınıfta çok aşırı fark edeceğini sanmam yakıt bakımından ama bolluk bakımından corsa cdti- grande punto multijet derim.
Bir de en az yakan benzinlilere bakmak lazım. Bir de lpg kit uygulanabilen bir model oldu mu ne turbo ne enjektör derdin olur. Dizel kadar da az yakarsın devir de dönersin.
Megane dizelle şehir içinde dahi 1000km geçilebilir bir depoyla(60lt).. Benim kullanımımda 5.9-6.0 yakıyor şehir içinde, ki daha fazla yaktırmak için baya çaba sarfetmek lazım diyebilirim
Babamın kullanımında, 5le 5.5 arası yakıyor şehir içinde. Sedanlarının yol tutuşu kötü ötesi yalnız, hızla alakası olmayan biri bile virajlarda tehlike yaşayabilir o kadar yüksek çünkü araba
Fiyatına göre konforu yerindedir, makyajlı kasasını bulursanız istediğiniz fiyat aralığında bence en mantıklı seçim olacaktır. Yalnız içi çok geniş değil(kasanın boyutlarına göre), aklınızda bulunsun mutlaka binmişsinizdir ama yinede hatırlatayım dedim.
Nissan Note 1.5 DCI Tekna olabilir..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
corsa 1,3 CDTI olabilir
fiat 1,3 multijet çok iyi bildiğim bunlar...
ayrıca araçların yaptıkları km yanında depo hacimlerini de dikkate almak lazım
örn; kimisi 45 lt depoyla 1000 km yapıyor
kimisi 60 lt depoyla...
1.3 MULTİJET motorlu bir fiat tavsiye ederim. bildiğim kadarı ile dizelller arasında en sorunsuzu. zevkine göre ya grande punto ya da fiorino.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
en az yakanı dacia logan bilirdim en son 206 kullanınca fikrim degişti 206 kadar az yakan görmedim ben
citroen saxo dizel en az yakan dizel diye biliyorum kullanan arkadaşlar söylerler umarım![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
biraz ekonomi+ biraz performans istiyorsan kia cerato derim.
207 hdı kullanıyorum sehır ıcı 1 depoyla 850 km rahat görüyorum.140 falan doluyor.uzun yolda 1150 gördüm...1.4 hdı
206 hdi 190 görüyormu way be iyimiş ne kadarlık1 düzlük lazım acaba....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)