bana göre c2 veya c3 az yakanlar
Corsa ilede 670 ten önce ışık yakmadım sanırım aşşağa yukarı dibine kadarda kullanmadım tahminimce 750 800 gider (hiç kasmadım bugüne kadar hep seri kullanım ) uzunda kasarsam da 1000+ çok rahat gibi ama 90 lık için tabi
75 lik 800kmde depo bitirdi istanbul-bodrum full klima açık + yük + 2 kişi 75likten uzak durulmalı derim ben hem gitmiyo hem çok yakıyo fabrika verileri tam tersini göstersede ikisinide bol bol kullanan biri olarak bu açık ve net 90 lık 75 liğe her konuda saplar![]()
Livestrong
clio hakkatten az yakıyormuş ptesi günü canlı şahit oldum
ama az yakışı dışında da pek tercih edilecek bir araç değil , iç mekan rezalet
multijet iyidir az yakar cok kaçar güzeldir yani motor olarak ben kac senedir hep multijet motorlu araçlara biniyorm hiç bi sorunum olmadi hatta şimdikinden aşiri derecede memnunum.
98 polo classic dizellerin tuketimi nasildir, eski 1.9tdi sanirim 90liklardan, motoru bilen varmi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
classicler geldi 1.9 olarak 1.9unu kullanmadım ama benzinliye 1.6 gtd motoru atmıştık güzeldi
1.9 çok problemli değil diye biliyorum
körler sağırlar
Palio multijet ile tam 4.5 lt yakmisim 100km de. Full klima acik, surucu harici 100kg fazla ile. Yolda fethiye-Marmaris , sizce tuketim nasil?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)