cahilliğimden soruyorum guide tam olarak ne oluyor?
subab gaydı işte yaws....tahminimce subap ın entafını kaplayan yuvarlak halka şeklinde olan parça...galiba tam emin olmamakla birlikte söyledim![]()
sonuc belli oldu mu..gecmis olsun..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Saol erendaha yapılcak şeyler var araçta jantlar ve yan aynaların değişmesi gerekiyor bunların yanında bu aracın orjinal jantlarına arıyorum bikaç eksiği var aracın ama araç çok diri..
Mustafa abiyle konuştum 3 gibi (15.00) atölyeye gidiyorum uykuluydu sanırsam ben saatte bakmadan aradımgelen gelsin
![]()
kendini çıkması muhtemel masraflara hazırla![]()
çalıştırır çalıştırmaz gelen sibop seninden müjdeyi verdik sonrada kopresör testi yapınca 1 ve 4. silindirlerin çalışmadıgını gördük sonuç bundan ibaret kapak açılacak detaylı bakılacak
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
valla eline sağlık mustafa abi bundan sonra e21 sana emanet yeni geldim anca cevap yazdım maç felam derken anca işte yenildik ama olsun abd sevdiğim yerdir başka ülke olsa koyardı bu koymadı
abi yarın telefonlaşalım hayırılı geceler...
evet edo aynen ama şuda var yolda 750cc motorunda ayrı bi tadı oluyorböyle araç beni zorlayınca daha bi kanıma giriyor araç pat pat pat yaa güzeldi
![]()
Güncel arkadaşlar..yarın parçaları almam lazım...
güncellendi tamir bakım yenileme bitiyor...
Bende konuya bakıyorum allah allah ne alaka sorun ile karşılaştık yapımı var dedim![]()
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda çözülür kolay gelsin![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)