User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Civic D16 motor kod

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşırı beslememi yoksa atmosferik olucagıda önemli tabi bence aşırı besleme olucaksa sohc olması sorunsuzluk ve basitlik açısından daha iyi olucaktır bu benim görüşümdür tabiki ama atmosferik gtidicem dersen gerçekten d16a9 güzel bi motor tercihi olucaktır heleki ef gibi hafif bi kasaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim ben bu ankaradaki hurdacılar kadar pzarlık yapmayan esnaf görmedim. geçen yaz arkadaşa parça almaya gitmiştik. zaten oradakilerin çoğu kayseriliymiş admlarda pazarlık denen bişey yok kiminin parası kimnin duası diyoz adama, adamın cevap aynen bu. - benim bu dünyada duaya ihtiyacım yok bende para geçiyo
    adamlar kendilerini aşmış paraya doymuş artık. adamla konuşuyorsun seni bile dinlemiyor adam hala bu kekten ne kadar yolarım hesabı yapıyor nediyeyim allahında bulsunlar.

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşırı beslememi yoksa atmosferik olucagıda önemli tabi bence aşırı besleme olucaksa sohc olması sorunsuzluk ve basitlik açısından daha iyi olucaktır bu benim görüşümdür tabiki ama atmosferik gtidicem dersen gerçekten d16a9 güzel bi motor tercihi olucaktır heleki ef gibi hafif bi kasaya
    yanılmıyorsam saglam girersen işe kol yatak piston kaliteli işçilik kaliteli malzeme ile 145 hplere ulaşıyor maksimum soch vtec bide üstüne saglam bi turbo ile düşünemiyorum. bence soch turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    D16y4 blok alıp gömlek piston kol yatak saplamalar egzantrik bide turbo oldummu kaç hp olurki acaba ? eğer bi durumları düzeltip malzemeleri almaya başlarsam aşırı besleme düşünüyorum ama süreç ne olur acıkcası bilimiyorum. sabır sabır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet sonucta şuan malzemelerin bi kısmı ve en önemli kısmı elinde
    bence hepsini sırayla yap tadını al ve yeni bişey ekle
    tek seferde herşeyi yapayım bitsin die düşünme yapılırken zevk alarak keyif alarak yaptır.
    mesala önce üst kapagı emmeyi tak tesisatını çektir. sonra blogun içini turbo için hazırla
    sonra turbonu sec vs.. bu şekilde ilerle

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d16a9 dan en çok ne çıkmış hp olarak trde alicanın 1.5 sohc vtecden 157 hp çıkıştı da madem daha verimli si motoru merak ettim neyse yapınca hepsi yürüyo ama d16a9 çok emek istiyo standart motor tolamaya hiç benzemiyo hataları pek kaldırmayan bi yapısı vardır eğer araç ef ise kendi bloğunu yükleyin gayet verimlidir başka bişey yapmanıza gerek yok kapak swap öneririrm stroker v e internal da hepsini destekliyo üzerindekiler
    azcık hafiflikle olmadık şeyler yapabilir
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük bi aksilik olmazsa ne a9 ne y. Sağlam bi b16a alıp takmaya karar kıldık. Biraz zor olucak ama üstesinden gelicez inş. İşe başlandığında detaylı bilgi resim vs. hertürlü şeyi paylaşcam. İlgi alakanıza çok teşekkürler..

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük bi aksilik olmazsa ne a9 ne y. Sağlam bi b16a alıp takmaya karar kıldık. Biraz zor olucak ama üstesinden gelicez inş. İşe başlandığında detaylı bilgi resim vs. hertürlü şeyi paylaşcam. İlgi alakanıza çok teşekkürler..
    İsabet olur.

Sıfırdan motor seçilecekse sohc makinedense dohc her şartta daha iyidir. Hem atmosferikte, hem de turboda... Maliyette büyük bir fark oluşturmazken çıktıda farkı büyük, ucu daha açık olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsabet olur.

Sıfırdan motor seçilecekse sohc makinedense dohc her şartta daha iyidir. Hem atmosferikte, hem de turboda... Maliyette büyük bir fark oluşturmazken çıktıda farkı büyük, ucu daha açık olur.
    bi aksilik çıkmaz ise p.tesi günü b16a motoru alıp zulaya koycaz.Komple tesisat,beyin,motor kulakları ve göstergede alındıkdan sonra motoru koyup aracı biraz atmosferik kullanıp, turboya geçiş yapmayı planlıyoruz(motor içi turboya uygun şu an). Bakalım cebimizi fazla kasmadan güzel bişeyler çıkartcaz inşallah.Yakın zamanda Project Car bölümünde konuyu açarım. İlgisinden dolayı herkeze teşekkürler. Yakın zamanda Turb B16 Ef yollarda olacak

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah cok guzl olacak ınsallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah cok guzl olacak ınsallah
    teşekkürler mertcan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)