User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Audi'lerin gösterge ortasındaki yol bilg. lcd tarzı ekran.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda zaman ayırıp bugun yaptırabildim;
    Bostancı sanayii'de daha önce çok bilindik bir km'ciye gitmiştim fakat iş yapmayı umursamayan tok bir ustaydı
    Detay oto elektronik diye abdullah usta'nın yanında yaptırdım, bmw ve mercedeslerden dolayı baya bilgililerdi zaten birde orjinal teyiplere mp3, iphone bağlamak için devrelerle uğraşan kişilerdi,
    butür sorunu olan gidip fikir alabilir: 216 572 44 34.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımdada şaka gibi ortada ekran yok.ortaya bu lcd den alsam takılabilirmi acaba lcd fiyatı nedir?

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takılmaz malesef onur

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracımdada şaka gibi ortada ekran yok.ortaya bu lcd den alsam takılabilirmi acaba lcd fiyatı nedir?
    Benim lcd bağlantısı diğer bütün audi'lerden farklıydı yanda görünen filmin yeri değişikti çok az araba olduğu için ellerinde yoktu ama diğer modellerin oem parçası göstergenin markasına arabanın modeline göre değişiyor,
    3 çeşit bağlantı şekli var tek tek lehimli, presli birde soketli, benimki en zoru olan lehimliydi.

Aslında eli yatkın bir elektirikçi çok rahat yapardı ama bu adamlar yapa yapa alışmış birde en son göstergelerin yerini düzgün dizip vag com ile senkron hale getiriyor.

Konu hazır tazeyken bence telefon ile ara dün gelen tt ile aynı gösterge problemi varde bilgi verirler.
    Bazi km'cilerde fön makineleri çok yüksek ve press zımbırtıları yok, başka yerlerde bunlara dikkat edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ekran cizik cizikti söktük aldım lehimlerinden kabloları elden geçirip tekrar lehimledim misss gibiydi en son

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim lcd bağlantısı diğer bütün audi'lerden farklıydı yanda görünen filmin yeri değişikti çok az araba olduğu için ellerinde yoktu ama diğer modellerin oem parçası göstergenin markasına arabanın modeline göre değişiyor,
    3 çeşit bağlantı şekli var tek tek lehimli, presli birde soketli, benimki en zoru olan lehimliydi.

Aslında eli yatkın bir elektirikçi çok rahat yapardı ama bu adamlar yapa yapa alışmış birde en son göstergelerin yerini düzgün dizip vag com ile senkron hale getiriyor.

Konu hazır tazeyken bence telefon ile ara dün gelen tt ile aynı gösterge problemi varde bilgi verirler.
    Bazi km'cilerde fön makineleri çok yüksek ve press zımbırtıları yok, başka yerlerde bunlara dikkat edin.
    onurun aracında ekran bozuk değil, göstergede ekran yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatıcam ama bu pixel kaybı,hararet göstergesi hatasını yapan güvenilir bilinen bir yer var mı
    -Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
    (CEZA YEDİ)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)