User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: bravo hgt yardım!!

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın verdıgın video dakı araçda egsoz var farkındasın dımı ?

egsozdan alıor o sesi

fılıtreden bısy anlasılmıo
    evet oda farkında dır sadece emiş sesi için çekilmiş bi video ve oda o amaçla koymuş bence,,,senin koyduğun videoda araç kesicide sende onun fakındasın demi ,,arkadaşın koyduğu video da ben 2000 devirde felanım

bi üsteki mesajıma bakarsanda sadece filitre sesini duyabilceğin bi tane mevcut

ci_ns
    Misafir
    ben orda o aracın çıkardığı sesten, kükremeden havayı içine çekişinden bahsediyorum ayrıca görkem hocamın verdiği video bence gayet net ha hala anlaşılmıyorsa daha çok video gösterebilirim açıkcası internette izlemediğim hgt videosu pek kalmadı ve her izleyişimde hayran kalıyorum, hgt ile ile 1.6 nın sesi çok farklı 1.6 hiç düşünmüyorum olur da hgt den vazgeçersem zaten gider 1.4 dizel bir araç alırım açıkcası bana kükreme lazım hızlı gitmesi falan da pek umrumda değil yeter ki o kükremeyi arada bastığımda duyabileyim

neyse görkem hocam peki birşey daha sorayım bu lpg de performans düşüşü yaşar mıyım yani sonuçta sıralı sistem değil mi performansını düşürürmü bir de ben pek lpg den anlamıyorum acaba aracın sesine,kükremesine bir zararı olur mu bu lpg nin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ci_ns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orda o aracın çıkardığı sesten, kükremeden havayı içine çekişinden bahsediyorum ayrıca görkem hocamın verdiği video bence gayet net ha hala anlaşılmıyorsa daha çok video gösterebilirim açıkcası internette izlemediğim hgt videosu pek kalmadı ve her izleyişimde hayran kalıyorum, hgt ile ile 1.6 nın sesi çok farklı 1.6 hiç düşünmüyorum olur da hgt den vazgeçersem zaten gider 1.4 dizel bir araç alırım açıkcası bana kükreme lazım hızlı gitmesi falan da pek umrumda değil yeter ki o kükremeyi arada bastığımda duyabileyim

neyse görkem hocam peki birşey daha sorayım bu lpg de performans düşüşü yaşar mıyım yani sonuçta sıralı sistem değil mi performansını düşürürmü bir de ben pek lpg den anlamıyorum acaba aracın sesine,kükremesine bir zararı olur mu bu lpg nin
    valla daha önceki mesajımda da yazdım ne yazıkki benimde lpg le ilgili bi deneyimim de araştırmam da yok,,ama lpg li olunca açık filitre kullanamıcaksın gibi,,,prins ve teleflex hariç diğerlerinde fazla havayı yiyince arabanın rolantisi çok dalgalanma yapıyo lpg de tabi,,,benzin bi problemi yok,,,yani hgt alıp açık filitre kullanamamak bence büyük eksiklik olur ama dediğim gibi tüpün ayarı yapılıryodur bişi oluyodur belki o zaman sıkıntı olmuyodur ben gördüğümü duyduğumu sölüyorum araştırmadım ,,,,bu arada lpg de kullanırken sıralıda olsa illaki performansı düşük olcak,,,benzinde de lpg sisteminin ağırlığı ilaki bi etki yapıcaktır ,,,,ama milletle sidik yarıştırmadıkca senlik bi durum yok rahat rahat keyfini alarak binersin .......

ci_ns
    Misafir
    şöyle söyliim bu araçlarda özellikle mk2 tipi motor (99 model ve üzeri) hgt lerde motor ile ilgili performans çabaları sonuçsuz kalıyor.önce ortaya konvektörü söktürüp düz boru denedim söktüm orjinale döndüm, sonra güzel bir ses için son susturucu denedim.ses harika oldu fakat performans vermedi hatta motor basıncı azaldığı için performans azaldı hemen söktürdüm.şimdi motor ile ilgili sadece (SOĞUK HAVA ) için etrafı carbon çerçeveli açık hava filtresi taktım , ses ve performans maximumda şu an
    eğer ciddi alıcı isen samimi konuşayım sana arabama her bindiğimde yemin ederm satmaktan vazgeçiyorum...ama evlendim ve kalabalık ailem.sebep sadece bu, imkanın varsa kullanmaya beklerim tşk ederim

hocam aracın sahibiyle mesajlaşırken attığı bir mesaj ve adam açık hava filtresini sorunsuz kullandığını söylüyor ama yalan mı söylüyor diye düşündüm şimdi ama adamda samimi birine benziyor açıkcası kafam karıştı baya

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bir çok forumdan HGT hakkında bilgi edinmeyi denedim ama vardığım karar kullanım tarzıma uymadığı şeklindeydi. filtre sesi gerçekten inanılmaz. performansı da gayet iyi. seçiminiz hayırlı olur inşallah.

ci_ns
    Misafir
    çok teşekkür ederim bakalım ben de kafamda kesinleştiremezsem ve temiz bana uygun bir hgt bulamazsam, 1.4 dizel bir b sınıfı alıp bineceğim ama inşallah verdiğim linkteki araç düzgün çıkar ve fiyatı 14.5 15 arasına indirirde buna hiç gerek kalmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aracın sahibiyle mesajlaşırken attığı bir mesaj ve adam açık hava filtresini sorunsuz kullandığını söylüyor ama yalan mı söylüyor diye düşündüm şimdi ama adamda samimi birine benziyor açıkcası kafam karıştı baya
    olabilir bişi diyemeyiz karbon güzel bi kitle sağlıklı olabilir,,,dediğim gibi ayar hesap kitap işi benim yazdıklarımı biraz daha dikkatli oku bence ,,,ben kesinlik veremiceğimi söledim lpg bu sonuçta,,deneyen kullanan bilir,,,bencede size samimi bi cevap yazmış,,,,kafa karıştırcak bişi yok bence ..............

ci_ns
    Misafir
    hocam zaten mümkün olduğunca her şeyi tekrar tekrar okuyup iyice anlamaya çalışıyorum doğru diyorsun lpg işi biraz sıkıntı bir iş ama ne bileyim insan olmuşken en sorunsuzu en güzeli olsun istiyor.... kafam karıştı derken de yanlış anlaşılmak istemem senin samimiyetinden şüphe ettiğim için değil acaba ilanı veren arkadaş satmak için mi öyle diyor diye düşündüm aman yanlış anlama görkem hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam zaten mümkün olduğunca her şeyi tekrar tekrar okuyup iyice anlamaya çalışıyorum doğru diyorsun lpg işi biraz sıkıntı bir iş ama ne bileyim insan olmuşken en sorunsuzu en güzeli olsun istiyor.... kafam karıştı derken de yanlış anlaşılmak istemem senin samimiyetinden şüphe ettiğim için değil acaba ilanı veren arkadaş satmak için mi öyle diyor diye düşündüm aman yanlış anlama görkem hocam
    yok yok merak etme yanlış anlaşılcak bişi yok ,,,satmak için böle dediğini sanmıyorum aracın sahibinin ,,,tabi gidip görmedikce konuşmak zor,,,hayırlısı olur inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)