Hehehe abi yapmayın etmeyin benim için kavga etmenize gerenq yok :P Şaka bir yana bilen arkadaşlarım biliyorlar son 1-1,5 senedir arabamı değiştirmek istiyordum ve onun için her markayı neredeyse inceledim... İçine sığabilsem 106gti&SaxoVts bile alabilirdim ama o da bir yere kadar... Ülkemizdeki örneklerini de geçtim bütün Amerika,Japonya ve Avrupa'nın bir kısmı Japon araçlarına çalışıyor tuning adına ve diyorum ki bu kadar kişinin vardır bir bildiği... Evet BMW olsun Opel olsun Peugeot&Citroen olsun Volkswagen olsun bu markaların da çok güzel örnekleri var ama bu da benim hayalim(EG6'lar) ve umarım bunun üzerine gidebilirim...
Görkem'in de ilk postlarda belirttiği gibi swap için motor bulamasam bile yurtdışından getirteceğim bir turbo kit ile 200+hp almam içten bile değil...
Ha sonuçta swap olsun turbo olsun 206gti'a da olur Astra GSI'a da olur 3.20'ye de olur ama demem o ki insanlar hayallerinin peşinden koşmalı ;)
Hayırlısıyla 1-2 hafta içinde satayım şu arabamı başka birşey düşünmüyorum şu anda, parayı cebe koyduktan sonrası kolay ;)