User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni araç... Yeni fikirler...

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehehe abi yapmayın etmeyin benim için kavga etmenize gerenq yok :P Şaka bir yana bilen arkadaşlarım biliyorlar son 1-1,5 senedir arabamı değiştirmek istiyordum ve onun için her markayı neredeyse inceledim... İçine sığabilsem 106gti&SaxoVts bile alabilirdim ama o da bir yere kadar... Ülkemizdeki örneklerini de geçtim bütün Amerika,Japonya ve Avrupa'nın bir kısmı Japon araçlarına çalışıyor tuning adına ve diyorum ki bu kadar kişinin vardır bir bildiği... Evet BMW olsun Opel olsun Peugeot&Citroen olsun Volkswagen olsun bu markaların da çok güzel örnekleri var ama bu da benim hayalim(EG6'lar) ve umarım bunun üzerine gidebilirim...

Görkem'in de ilk postlarda belirttiği gibi swap için motor bulamasam bile yurtdışından getirteceğim bir turbo kit ile 200+hp almam içten bile değil...

Ha sonuçta swap olsun turbo olsun 206gti'a da olur Astra GSI'a da olur 3.20'ye de olur ama demem o ki insanlar hayallerinin peşinden koşmalı

Hayırlısıyla 1-2 hafta içinde satayım şu arabamı başka birşey düşünmüyorum şu anda, parayı cebe koyduktan sonrası kolay
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğur abim hadi hayırlısı olsun demekten başka bişi yok...hani büyütüoduk turboları... 1,7 ultra turbo diesel yapçaktık benimde hayalimde yatan bir arabadır EG6'ya B16A2 koyup bi de fitenk jantını çakıp filtre egzoz vs. vs. gezmek...msnde görüşelim gördüğüm bildiğim bir kaç proje var yurtdışı menşeili...link falan atarım incelersin...şimdiden kolay gele....hayırlı satışlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe sağol Efe'cim Bu arada benim araçtan çıkma 1-2 parçam var istersen sana vereyim, mesela K&N kutuiçi gibi :P
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lexmaul emme kaç para haberin var mı...Ahh ahh yazmiim diorum ama...Uğur gereken yerde gereken şeyleri yazdım ben daha detaylı da konuşuruz arabanı satınca...
    vallahi çok yaygınlaştı çıkma fılan bulunur bi şekilde ulan ılla konusturcan hondacılığını

iyi bakalım görelım şu si ı zman içindekı değişmeleri mrk edıorum...

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi çok yaygınlaştı çıkma fılan bulunur bi şekilde ulan ılla konusturcan hondacılığını

iyi bakalım görelım şu si ı zman içindekı değişmeleri mrk edıorum...
    Hallederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hersey turboda biter derim ben
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehe sağol Efe'cim Bu arada benim araçtan çıkma 1-2 parçam var istersen sana vereyim, mesela K&N kutuiçi gibi :P

yok abi bunu ellememeye karar verdim...kısa zamanda yanına bi kardeş getiririm bakarsın bi si olur bi vtec olur hiç belli olmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abi bunu ellememeye karar verdim...kısa zamanda yanına bi kardeş getiririm bakarsın bi si olur bi vtec olur hiç belli olmaz..
    Eywallaah Efe'cim... Olsun filtre bende patlasın ama sen Vtec'le SI'la gez gerisi boş

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw yazmiyim yazmiyim diyom yazasım gelio ama yine kasıom yazmiyicam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekinme yaw yaz sen yaz Hatta daha güzel bir fikrin varsa paylaş bize de faydası dokunsun...

CanAwaR
    Misafir
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lexmaul emme kaç para haberin var mı...Ahh ahh yazmiim diorum ama...Uğur gereken yerde gereken şeyleri yazdım ben daha detaylı da konuşuruz arabanı satınca...
    bnm haberim war = çok ölü paralara çıkması war

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çekinme yaw yaz sen yaz Hatta daha güzel bir fikrin varsa paylaş bize de faydası dokunsun...
    yazdım olm ben önceki mesajlarımda... ama işte senin yapından kaynaklanan bi durum var hangi ortam içinde bulunursan ona göre düşüncelerini editliyorsun o yüzden sana söylediğim ve söyleyeceğim öneriler mantıksız gelicektir o yüzden yani kasıyom şimdi bişey söylememek için..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PimPCaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdım olm ben önceki mesajlarımda... ama işte senin yapından kaynaklanan bi durum var hangi ortam içinde bulunursan ona göre düşüncelerini editliyorsun o yüzden sana söylediğim ve söyleyeceğim öneriler mantıksız gelicektir o yüzden yani kasıyom şimdi bişey söylememek için..
    İçinde kalmasın Şükrü'üm... Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi insanın fikirleri zamanla değişir... Şimdi sana fikirlerimin neden değiştiğini burada yazarsam forum kirliliği olur ve topic amacından çıkar... MSN'den görüşürüz mevzuyu kardeşim... İçinde bulunduğum ortamla da alakası yok, daha hiçbir tuning sitesi yokken ya da ben üye değilken benim altımda 3-4gün SI vardı... O yüzden de manipülasyon söz konusu değil... Uzatmayalım istersen tadında kalsın olur mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm uzatılcak birşey yok zaten öneri istedin diye cvp yazdım ben..

daha öncede söyledim zaten tercihlerine karışmam yani ben.. sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz şeyler..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

STN
    Misafir
    hayırlısı olsun ugur. swap olayı masraflı dertli vs ama çok güzel bi düşünce umarım hayata geçirebilirsin.
    çuf çuf olacagına atmosferik 200hp olsun bence.

Jan™
    Misafir
    konu eskimiş biraz ama vti ın hayırlı olsun diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler

LEVİN
    Misafir
    Kayıp adam hayırlı uğurlu olsun 41 kere maşallah ara sıra toyoya uğrada görüşelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben uğruyorum zaten babamın arabası nedeniyle, Ali Abi'ye, Fuat Abi'ye, Mustafa Abi'ye selam söyle gittiğinde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)