valla vti çok yakıyor ben bi abimden aldım bi kaç gün bindim 100 liraya 200 km yol yaptım öle orta şekerli gaz basmadan
Printable View
valla vti çok yakıyor ben bi abimden aldım bi kaç gün bindim 100 liraya 200 km yol yaptım öle orta şekerli gaz basmadan
tamamı şehir dısı ortalama 120 bazen 140 lı süratlerle 570 km gidebildim nerdese yolda kalıcaktım dibe kdr indi benzin şehir içini hesaplamak işime gelmedi ama gerçekten ciddi yakıyo bana göre alıştım artık ama yakıyo bu bi gerçek :)
LPG siz kardeşim :)
Ewim ile iş yerim arasında sadece 1 ışık war we trafik sorunu yok. Çok sakin kullanım ile gayet az tüketiyor. Bkz Ankara Etlik-Siteler arası :)
Trafiğin bolca olduğu kızılay bahçeli gop ciwarlarına araçla hiç girmediğim için de bu denli düşük bir tüketim (vti için) değeri çıkıyor muhtemelen ama olay bu yani :)
konya-antalya 280 km 80tl 80km 1.9lt+turbo
Ata sözü der ki ; Kadının yediğiyle ,atın yediğinin hesabını yapılmaz... Vti ise bırakın yaksın
valla en son baskı balata rodajı yaparken dikkat ettim 40 liralık 97 oktan benzinle 190 km yol yapmışım devir 3 bini hiç geçirmedim dip gaz yapmadım tın tın sağdan :D :D
9cr 1.8lt - ortalama 35krş yakıyorum karışık kullanımda, uzun yolda 25kr lara iniyor :)
Arkadaşlar Vtec Motor olupta Egzantrik Egzoz Chip ve Headers gibi modifikasyonlar ile 350krş altı tüketim bence hayal gibi geliyor :beuj:
Benim integra ile Vtec açmadan 1 depo ile 480km gittim araç silkelemeye başladı daha sonra gittim benzin aldım çünkü integralarda benzin ışığı yanmama hastalığı var:o
keyfi büyük bi araç ama fazla yakıyor bee :D keseye zarar.. keşke zamanında şu ibiza tdiların sıfırları ucuk rakamlar olmasaydı da şimdilerde bi sürü bulabilseydik piyasada :) 130 kmde sabitleyiciye aldıgımda aracı 340 km yolu 55 TL eurodizelle geçebiliyorum.. yani 16-17 kuruş civarlarında bişey yakıyorum :D ama yeri geliyo 20 liralık mazotu 60-65 kmde bitirdigi de oluyo rollinglere falan cıkınca :) ama az yakıp vtidan biraz iyi gitmekte süper bi duygu :D
1 depo ile 470 km gidiyordum :(
Ben değerlerimden eminim ve mutluyum kardeşlerim vti bu yakıcak canı sağolsun..
Yok olmaz yapamaz diyen arkadaşlarıda beklerim.
100 tl benzinle şehirdışı 5.vites sabit 3000 rpm 430 km. filitre kiti 51 mm düzboru magnum ss son susturucu oem hıdırla.
şehir içi 20 tl benzinle sıkmazsam 60-65 km sıkarsam 50'de buff :)
aracımın yakıtından çok memnunum.sıkmadığım zaman eski aracımla aynı yakıyor maşallah :)
Performans - yakıt orantısı var tabi :):):)
peki genel olarak vtılar vtec acılmadıgı taktırde 300 350 mı yakıyor arkadaslar genelin böyle sanırım
araçta kat iptali,short ram kit,cat back,vafc2,4-1 headers var.
30 tl 95 oktan ile 90 km.%25 civarı vtec açık.
böyle değildi de carbon cleanden sonra böyle oldu.
ben cai yi söküp orijinal filtresini taktım geçen hafta, belki de psikolojik ama daha az yaktığını hissediyorum ; henüz ölçme fırsatım olmadı.
sanırım artık ölçmem , satılık arabayı fulleyecek halim yok
:)
Bu testin doğru olduğunu düşünmüyorum. 0 - 100 Km 7.6 saniye demiş benim aracım full stock ve 0 -100Km 6.5 saniye videolarımdada görebilirsiniz.
Ayrıca yakıt olarakta şehir içinde sabit 80Km hız ile 10.5 Litre yakıyorum.
Fren ölçümleri konusuna gelince hiç ölçmedim ama doğru olması muhtemel.
En kısa zamanda kendi fren ölçümümü yapacağım.
Zeusla 30TL 95 Oktan litre fiyatı 3.69 İzmir ş.içi karma kullanımda 70km. Specler: Shortram ve ince conta
güncel tüketimim karışık kullanım
simota big tube+dc 4-1 headers+51mm borular-hks son
http://img703.imageshack.us/img703/9864/123usi.jpg
vti kullanıp yakıttan tasarruf etmeyemı calısıyorsun anlamadım kı sayıcaksın o zaman bı tane 1.4 is alacaksın
1998 vtec gırtlak dolu depo + protek yakıt katkısı 700 km ancak Antalyaya gitti dönüşüm Antalya gazi paşa 790 km 80ninci km de arka sağ sıfırgibi kumho lastiğim ortadan kot kırınca 90 .100 arası ancak geldim istanbula .araçta filtre agsoz stec1 egzantirik S300 P28 beyin Aem wideband birde enbüyük etken vafc2 kısık map le ortalama 16 .17 afr ile güzel kullanılırsa bu kilometreleri herkez görür tabi enbaşta sabır ve gece yolculuğu.