gerçekten güzel degerler biz otomatik vtec2yle bunlara yakın degerler görüoruz sanırım vti yakıt olarak okadar çekinilcek bi araba deil eger çok sert kullanilmazsa.
gerçekten güzel degerler biz otomatik vtec2yle bunlara yakın degerler görüoruz sanırım vti yakıt olarak okadar çekinilcek bi araba deil eger çok sert kullanilmazsa.
en azından basıncada yaktıgına degiobende vti düşünmüo degilim ama nerdeyse hergün 50-60km arasi fix bi yol yapiorum vede ögrenci olunca insan biraz çekimser kalio vti a karşi .
hep aklimda oldugu için hep bu tarz konulari takip etmeye özen gösteriorm ekonomik durum bi yana aldiktan sora temizini bulamazsan pişman olmak var .nese tavsiyelerin için saol konuyu dagittim biraz özür.
onlar nasıl yakıt tüketimleri öyle ?
ben typerla sakinde 320 krş falan yakıyorum.
egsantrikli vti ler tırbo typer gibi yakıo desenize
benimde 3 vti im oldu.
hiç biri sakinde 350 yakmadı.
300 den fazla yakmadım.
tuhaf.
,
bende vtide 270 300 yakıyordum.
Beyler benzin zamlandı biliyorsunuz ondan artıyor yakıt fiyatı bende 4 sene önce 200 kuruş yakıyordum.
arkadaslar 100 km de ltre hesabı yaparsanız daha mantıklı olur. benzine sureklı zam geliyor değerler sizin verilerinize gore sureklı değişcektir.
aracın 100 km de yaktıgı ltyi takıp edin sonucta o sabittir benzine zam geldi die aracınız 100 km de farklı bir tuketım yapmaz tabi motor saglıklı bakımları eksiksiz yapılıyorsa![]()
headers+s300 beyin+cai+walbro benzin pompası basmazsam 350 sıkarsam 500 felandı kmrede şuan turboladım ortalama 800 yakıyorum kmrede
otobanda süzülerek 40 tl 180 km.
ş.içi headers varken 30 tl 70-80 km..
çok yakıyor çok![]()
Seyyar Tayyar
karma karısık bazen sıkarım 100tl 97 oktan 300km gıbı
yaw arkadaşlar ben 97 oktanda şehiriçi 40 kuruşun altına hiç inemiom doğru dürüst basarsam 50-55 kuruşu bile görüom 4-2-1 headers bide password jdm carbon filtre var orjinal son susturucu var borularda orjinal sizce benim araçta bi gariplik mi var ??
Bende yeni vti sahibi oldum şu aralar benim alet fazla yakıy sanırım oda normalinşallah ilerleyen zamanlarda bu düşecek ama şunu söyleyeyim istanbuldan gelirken 130 tl lik benzin aldık Ankaraya geldim 2 günde burda gezdim
tabi bu süreç arabaya alışana kadardı alışınca ***** hergün bi benzin istasyonuna selam vermeden geçmiyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)