User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
139 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 300 zx bilgi paylaşımı

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://specialtyz.com/shop/300zx/tu...urbo-kits.html

İlk olarak turbo kitinden örnek vermem gerekirse yukarıdaki linke bakabilirsin, specialty z 9 saniyelik bir 300zx yaptı ve parça listeleri ortada, elbette bunu baz alarak söylemiyorum ancak öyle bilindik marka olmuş bir yerde aracını toplatmayacaksan harcayacağın para yaklaşık bu kadar diyorum,
    bu söylediğine gerçekten inanıyormusun? veya bu şekilde arabanı yürüyeceğine bilindik yer olmazsa hiç bir şekilde yürümez arabandan nefret edersin şu söylediğine katılırım para ve beklentileri karşılaması anlamında 300zx beklentileri karşılayabilir ama 1000hp dersen öyle bir dünya yok emin ol ben dahil bir çok kişi yapılabilirliğini araştırdı 3000gt yi bile baktım olmuyor motor tipleri uygun değil ve alan kalmıyor

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

videodaki 300zx'in mod listesine
    JDM Parts to you!! [OOPARTS International, Inc.]
    sitesinden Search by Car bölümünden sonra Z32 sekmesini tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu söylediğine gerçekten inanıyormusun? veya bu şekilde arabanı yürüyeceğine bilindik yer olmazsa hiç bir şekilde yürümez arabandan nefret edersin şu söylediğine katılırım para ve beklentileri karşılaması anlamında 300zx beklentileri karşılayabilir ama 1000hp dersen öyle bir dünya yok emin ol ben dahil bir çok kişi yapılabilirliğini araştırdı 3000gt yi bile baktım olmuyor motor tipleri uygun değil ve alan kalmıyor
    ben 1000hp yapacağımı söylemedim, bilindik olmayan bir yer ile kuvvetle muhtemel 700hp civarı görmeyi umuyorum, bu söylediğime de inanıyorum,

3000gt ye bakarsan elbette ki olmaz, parçası hiç bir yerde bulunmayan karışık bir motoru var. sana 300zx i mercek altına almanı tavsiye ediyorum, çok araştırdım, fiyat performans olarak daha iyisini bulamadım.

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1000hp yapacağımı söylemedim, bilindik olmayan bir yer ile kuvvetle muhtemel 700hp civarı görmeyi umuyorum, bu söylediğime de inanıyorum,

3000gt ye bakarsan elbette ki olmaz, parçası hiç bir yerde bulunmayan karışık bir motoru var. sana 300zx i mercek altına almanı tavsiye ediyorum, çok araştırdım, fiyat performans olarak daha iyisini bulamadım.
    senin için hayırlısı olsun 300zx i inceledim almayıda düşündüm vazgeçirdiler yapabilirsen örnek olur alkışlarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke alsaymışın tecrübelerimizi paylaşabilirdik, sadece bu konuda sıkıntı yaşıyorum, z32 sahibi Zetto nikli arkadaş var onunla bağlantıyı koparmayacağım,

566whp 300zx on 91 with stock heads

yukarıdaki linkte stock head ve ikiz 3076 turbolu 300zx, 17psi ve pompa yakıtı ile 566whp gördüğünü iddia eden bir arkadaş ve supracılar ile atışması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilindik yerlere gitmeden dersen o iş sana 20.000 değil 40.000 dolara patlar benden uyarması .

350 dolarlık kol 400 dolarlık pistonla 1000 hp lere ulaşılmaz sizin 20.000 hesabınız o şekilde çıktı galiba..

siz boşverin amerikadaki ingilteredeki 300zx leri supraları , şu siteden 2-3 tane 700 bg üstü adama sorun ne kadar harcamışlar motorlarına ..

gri ve siyah supranın ne kadar harcadığını tahmin bile edemiyorum , ama vakti zamanında bir sohbet içinde sanıyorum ki siyah supradaki (tr de 1000+ parlak siyah olan) debriyajın fiyatının 6000$ gibi bir rakam olduğu söylenmişti.. en basit örnek ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilindik yerlere gitmeden dersen o iş sana 20.000 değil 40.000 dolara patlar benden uyarması .

350 dolarlık kol 400 dolarlık pistonla 1000 hp lere ulaşılmaz sizin 20.000 hesabınız o şekilde çıktı galiba..

siz boşverin amerikadaki ingilteredeki 300zx leri supraları , şu siteden 2-3 tane 700 bg üstü adama sorun ne kadar harcamışlar motorlarına ..

gri ve siyah supranın ne kadar harcadığını tahmin bile edemiyorum , ama vakti zamanında bir sohbet içinde sanıyorum ki siyah supradaki (tr de 1000+ parlak siyah olan) debriyajın fiyatının 6000$ gibi bir rakam olduğu söylenmişti.. en basit örnek ..

Söylediklerine katılıyorum; Zaten benim yazdıklarımı kanıtlar nitelikte..Ben burdan bağıra bağıra 300zx daha uygun fiyatlara yapılıyor diyorum sen supradan örnek veriyorsun.. Şuan act debriaj kullanıyorum 450 dolar verdim ancak proje geregi kullanacağım debriaj HKS GD Clutch Pro Triple Plate 'dir ve fiyatı sadece 1,889.99 dolar.. 6.000 dolar değil..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Supranin herhangi bir hiz rekoru var mi senna bildgn?
    1200 hp jun yapımı supranın 96 senesinde 400 yapmışlığı var
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim HULK un nasıl gittigini biliyorsun dimi

Onu hızlandıralım diye motor içine girdik şanzumandı bilmem neydi derken

zaten var olan parcaların üzerine bi 20.000 $ daha harcadım

Bak ben honda dan bahsediytorum

dünya üzerinde en fazla aftermarket ürün bulunan marka ve cok fazla uygun parca alabiliyorsun

sen nasıl nissanı 20.000 $ a rollinglerde herkesin önüne gecicek duruma getirceksin cok merak ettim

yapta şunu rollinglerde sık sık görüşrüz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Supranin herhangi bir hiz rekoru var mi senna bildgn?

texas mileda 246 mil yaptılar dahada gelir yakında sanırım

jun suprada yapmıştı 249mil yapmıştı sanırsam
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 bin dolar lık debriyajı kim kullanıyorki yani hangi amaçla kllanıldığğı önemlisupra toplamak o kadar pahalı değil tabiki diğer otomobillere göre pahalı oda çok fazla bulunmamasından ötürü para çokomel aynı debriyajı zx içinde almaya kalkarsanız aynı parayı verirsiniz lazımsa kullanılır

20k dolara dediklerinizi yapmanız biraz zor zaten bazı malzemeleri topladığınızda 20k doları buluyor ems, yakıt sistemi turbolar soğutma sistemi vs vs derken 20k doları geçiyor malzeme işçilik vs diğer malzemeler yokken
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylediklerine katılıyorum; Zaten benim yazdıklarımı kanıtlar nitelikte..Ben burdan bağıra bağıra 300zx daha uygun fiyatlara yapılıyor diyorum sen supradan örnek veriyorsun.. Şuan act debriaj kullanıyorum 450 dolar verdim ancak proje geregi kullanacağım debriaj HKS GD Clutch Pro Triple Plate 'dir ve fiyatı sadece 1,889.99 dolar.. 6.000 dolar değil..

aynı güçlere zxin 2jzden daha ucuza çıkacağını düşünmüyorum en azından 700hp gbi güçler 2jz için stock blockla bile çıkabilicek güçler motor içine girmeden egzantrikle alabileceğiiniz güçler zxle bu çok mümkün olmuyor diye biliyorum ama eğer aydınlatabilirseniz sevinirim, stock block zxler kaç hplerde sorunsuz kullanılabiliyor, 2jz de egzantrik yay şapka gerisi stock 1017 whp ile 2 yıl gazlayan vardı zamanında tabi 800hpyle kol çıkaranda
    körler sağırlar

rcbasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsedilen 20.000 dolarlara sağlıklı bişeyler yapılabileceğine inansaydım mr2 ye 5 yıldır standart binmezdim, bahsedilen hp lerle 20.000 usd çok bağdaşmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim HULK un nasıl gittigini biliyorsun dimi

Onu hızlandıralım diye motor içine girdik şanzumandı bilmem neydi derken

zaten var olan parcaların üzerine bi 20.000 $ daha harcadım

Bak ben honda dan bahsediytorum

dünya üzerinde en fazla aftermarket ürün bulunan marka ve cok fazla uygun parca alabiliyorsun

sen nasıl nissanı 20.000 $ a rollinglerde herkesin önüne gecicek duruma getirceksin cok merak ettim

yapta şunu rollinglerde sık sık görüşrüz
    evet aracının nasıl gittiğini biliyorum..Zannedersem işçiliğe çok harcıyorsun,

Yukarıda bir link vermiştim https://specialtyz.com/shop/300zx.html
    Acaba diyen, merak eden, eline kağıt kalemi alır hesabını yapar.. elbette fiyatlar takriben olacaktır, elbette ortalama olacaktır, shippingi işçiliği kırıp bozması dahil olmayacaktır, ancak olay devlet sırrı değil, benzer projeleri hayata geçirmiş ve aracını mutlu mesut yürüten onlarca z32 sahibi var,

Ben şu kadar harcadım sen bu kadara nasıl araç yaparsın kıyaslaması çok yanlış, her aracın kendine göre bir maliyeti vardır; mesela ben gelen parçamı gidip gümrükten alabiliyorum, ancak alamayan ve gümrük müşavirine binlerce dolar veren de var. Kaldı ki; zaten iddam aracımın muadillerine göre daha uygun fiyatlara hazırlanabileceği yönünde, bunu anlatmaya çalışıyorum 2 gündür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen 20.000 dolarlara sağlıklı bişeyler yapılabileceğine inansaydım mr2 ye 5 yıldır standart binmezdim, bahsedilen hp lerle 20.000 usd çok bağdaşmıyor
    Hocam yaptığın elma armut olayı; ne alakası var mr2 ile twin turbo v6 300zx'in?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı güçlere zxin 2jzden daha ucuza çıkacağını düşünmüyorum en azından 700hp gbi güçler 2jz için stock blockla bile çıkabilicek güçler motor içine girmeden egzantrikle alabileceğiiniz güçler zxle bu çok mümkün olmuyor diye biliyorum ama eğer aydınlatabilirseniz sevinirim, stock block zxler kaç hplerde sorunsuz kullanılabiliyor, 2jz de egzantrik yay şapka gerisi stock 1017 whp ile 2 yıl gazlayan vardı zamanında tabi 800hpyle kol çıkaranda
    bildiğim kadarıyla 550hp civarı,

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aracının nasıl gittiğini biliyorum..Zannedersem işçiliğe çok harcıyorsun,

Yukarıda bir link vermiştim https://specialtyz.com/shop/300zx.html
    Acaba diyen, merak eden, eline kağıt kalemi alır hesabını yapar.. elbette fiyatlar takriben olacaktır, elbette ortalama olacaktır, shippingi işçiliği kırıp bozması dahil olmayacaktır, ancak olay devlet sırrı değil, benzer projeleri hayata geçirmiş ve aracını mutlu mesut yürüten onlarca z32 sahibi var,

Ben şu kadar harcadım sen bu kadara nasıl araç yaparsın kıyaslaması çok yanlış, her aracın kendine göre bir maliyeti vardır; mesela ben gelen parçamı gidip gümrükten alabiliyorum, ancak alamayan ve gümrük müşavirine binlerce dolar veren de var. Kaldı ki; zaten iddam aracımın muadillerine göre daha uygun fiyatlara hazırlanabileceği yönünde, bunu anlatmaya çalışıyorum 2 gündür..
    sen benim yazdıklarımı dogru anlamamışsın

işçiligin en kralı 2.500 tl sen neden bahsediyorsun savaş 10 milyar falan mı alııyo sanıyosunuz

benim demek sitedigim su

4 silindir bir motora bukadar para harcanıp bukadar güc alınıyorken sen nasıl daha az para harcayıp daha faza güc alıcaksın

1000 hp aracı stage 2 debriyaj ile kullanm ıcaksın heralde

sadece devbriyaja vericeksin 2000 $
    beyin alıcaksın 1500
    ateşleme alıcaksın
    kol piston yataklar
    egzantrik set
    yay şapka
    oem parcalar
    sanayi giderleri
    twin manifold
    twin turbo
    twin egzost sistemi
    twin WG
    twin bov
    intercooler
    vs vs vs vs

hayal görme arkadaşım

sen inanmışsın hayal aleminde yaşıyorsun

daha yürüyenine giriceksin bu arabanın ohoooooo

neyse dedim ya

tek tek al parcalarını sen aldıgın rakamları da yaz bakalım

ilk motorunu toplaman sana kaça mal olucak

sonra zamanla üzerine alman gereken parcaları aldıkça totalde kaç para harcamışsın birde ozaman konuşuruz

ilk toplarsın 20 bine

ama baktın ki gitmesi için bir 20 daha gerekiyormuş

yapmadan anlıyamassın

boşuna dememişler

Bekara karı boşamak kolay

diye
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozan bey , olay tamamen minik kardeşlerin dediği gibidir , hiçbir ama hiçbir zaman rebuild yad amodifikasyon işlemleri planlanan bütçede bitmez . bu kesinlikle böyledir .

çünkü "açılmışken yapılması gerekenler" pek de hesaba katılmıyor ayrıca her zaman da beklenmedik süprizler çıkıyor . her zaman planananın minimum %20 si fazla masraf oluyor ki bu parçalar satın alınmış bile olsa böyledir .

siz şu anda motoru açıp tekrar standart toplayayım deseniz zaten minimum 8-10.000 tl tutacak .

dolayısı ile motor yapmış birisi oalrak size tavsiyem 20.000 dolarınız var ise dengeli şekilde motorunuza harcama yapın . minikslerin saydığı dışında bu işin bir de fren -coilover - tutunma (jant lastik) kısmı var ki bunlar da hiç küçümsenecek paralar değil.

burada kimse sizi yermeye çalışmıyor aksine yardımcı olmaya çalışıyoruz .

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 bin usd de az rakam değil . Arkadaş belki hesplamıştır. mutlaka listesini yapmıştır.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)