erkan haberini bekliyorum toplu alımda listeye yaz kendi adının yanına
Printable View
erkan haberini bekliyorum toplu alımda listeye yaz kendi adının yanına
bende alırım arkadaşlar listeye benide yazım
erkan kanka al şu egzantrikleri hem bizi hem kendini kurtar artık :hehe:
106 için fiyat soran olursa fiyatını buraya yazsın pls..
d16a9 için varmı acaba listede bulamadım ama
Yurt dışındaki mod firmalarına urettikileri egzantreikler bitmemiş malzemedir
Mesela crower ın ölçülerini biz karşılaştırmıştık
ikitellide ofisleri var gittik konuştuk kemal bey ile
ölçüleri aldık crower ile karşılaştırdık farklılık var
egzantrikler ham halde yurt dışına gidiyor orada kaplama yapılıp sertleştiriliyor
tabi be honda için sormuştum
Pejo ları bilemem ama önce karşılaştırma yapın ölçüleri isteyin veriyolar
Şimdi telefonla görüştüm estaşla. Fiyat konusu adet olarak 330tl tanesi egzantriğin yani 660tl takımı. Grup inidrimi alabilmek için 10 tane yani 5 takım almak gerekli en az söz konusu indirim 5 takım olduğunda adet başı 50$ yapılıyor şimdi sipariş var 30 tane kaldı elimizde dedi adam hemen alırsanız olur yoksa 4üncü aya beklemeniz gerekli dedi. Bunların haricinde yurt dışındaki nerdeyse tüm perfor mans mili firmaları bizden alıyorlar aynı zamanda üzerlerinde geliştirme de yapıyorlar diyor yani miniks lerin dediği gibi. Ve sportcam yazan egzantriklerin tamamı onların üretimi imiş markalar bazıları alırken üzerinden sildiriyormuş sportcam egzantrik geliştirici bi firma imiş sahibinin adı melih miş. İsterseniz sportcam yazılarını sildirmeden gönderirim dedi ama alabilmek için biraz acele etmek şart 30 tane sipariş eden biri varmış şuanda.
uzerine newman yazdirip satarlarsa sasirmayin :D
egzantrikler pt52 muadilimi olacak.?
Yurt disinda ne gibi bi ayar yapiyorlar yani anlamadigim standart olcuyu uretip yurt disini gonderip asil performans saglayan ince ayarlar ordami yapiliyor pisman olmayalim sonra?
Demek istedigim yurt disindan gelen pt52 leri takip dyno ciktigimizda alidimiz performansla aynimi olacak
5 kişi mi lazımdı?
1. Sıfırıncı Murat
5 kişi alınca kişi başı egz fiyatı ne kadar olucak bro?
Hayır aynı olmucak az bişi fark olur
ama esas önemli olan konu o degilki
son kaplama işlemi yapılmamış sertleştiilmeyen ham malzeme camler cok rahatlıkla silinebilinir yani 660 tl niz çöpe gitmiş olur
bunları konuşun almadan önce garanti veriyorlarmı silinmeye kırılmaya karşı
hemen acele edip almayın derim ben
crower larda cok farklılık var bilginiz olsun
bu arada yurt dışında nekadar aftermarket egzantrik varsa hepsini estaş üretiyor nerdeyse
dr şirik
kırower
bırayn kırower
kent
ket
vs vs
çok doğru..!
Ben mail attım kendilerine,10 dakka sonra geri telefon açtılar.Sağolsun çok ilgililer ve bilgililerde :) Newman Cooper S için egzantirikleri sordum.Onlarda biz gönderiyoruz fakat elimizde nerdeyse 40 tane egzantirik vardır mini cooper için.Ayrıca bitmemiş haldeymiş.Bu konuda birilerinin yol göstermesi gerek :) finishing'i kim yapar nasıl yapar işinin ehli biri var mıdır dereceleri vereceğiz üzerinden geçecek malzemenin