Murat ararım sorun yok canın sağulsun. Msn e eklesene konusalım yada adresini at ben ekleyim.
Murat ararım sorun yok canın sağulsun. Msn e eklesene konusalım yada adresini at ben ekleyim.
1.6tdi.
Ecutech.
Zamanında şöyle bir muhabbet geçmişti. Colombo&barianni satışı yapan bir abimiz Türkiye deki bir egzantrik üreticisi ile irtibata geçmiş ve Colombo&barianni ürünlerinden numune göndermişti. Üretici kendi ürününü Colombo&barianni ile birebir şekilde işleyerek geri göndermişti. Fakat araç üzerinde yapılan uygulamada Colombo&barianni nin verdiği sonuçlara bir türlü ulaşamadır ve işin peşini bıraktılar.
DIN 50961 normumda bir üretim yapiyorlarsa isil ilsem yapitirmak cok zor degil ama çinko galveniz demir karisimi gibi farkli bir standartta uretilen malzemeyi islemek cok zor olur. Burda herkezin bildigi bir sey var herkezde arabanin hava yakit karisim oranini bilmek zorunda degil parasi olan zaten gider direk pt52 alir.
Beyler kentcamsın pt52 fabrika satış fiyatını biliyormusunuz
PT52 = £360.00
sterlin 2,50 tl
360,00 x 2,50 = 900 tl
grup alımı yapın indiirimi alın orjinal malınız olsun.
gümrük işine karışmam , benden bu kadar hahauhau
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
tornada nası egzantrik mili işletiyosun abi?
konuya dönersek estaştan şüphe etmeye gerek yok bence.. oem (otomotiv üreticilerine) egzantrik üreticisi bir firmadan bahsediyoruz sonuçta, elbetteki ısıl işlemini yapıp profilini taşlayıp bitmiş ürün olarak veriyordur..
fark ne olur, estaşın profili ünlü markaların profili kadar başarılı değildir.. yoksa aşınır silinir demek komik oluyor yani..
standart aracın egzantrikleri siliniyormu??
arkadaşlar bence en mantıklı olanı , estaş aranır numune göndersek birerbir aynısını yaparmısınız denir...yaparız yanıtı alınırsa şayet...
atıyorum 106 egzantirik için piyasada bilinen en kaliteli en verimli egzantiriği seçilir , numune olarak estaşa gönderilir , ürünün aynısı yapılır , bir bilen tarafından ölçülür , numunenin aynısı olduğu kanıtlanır ( dereceleri , sertliği v.s)
ilk ürün oke aldıktan sonra sipariş verilmelidir , benim fikrim böyle açıkcası , kimse magdur olmaz , edilmez...
çünkü estaş (daha dereceli egzantiriklerde ) varsayımlarla ilerler , oem egzantirikler tmm yapılır , fabrika estaşa kardeşim şunu şöle bu ölçülerde yapıcaksın der aynısını ister...fakat işin içine dereceli dediğimiz egzantirikler girince dereceler ARABANIN ÜZERİNDE defalarca denenmesi sonucu en verimli ve sağlıklısı oluşturmak için ince hassas noktalar içermektedir , bunuda sürekli oem parça üretmek için tasarlanmış estaş gibi bir firma mümkün değil yapmaz....
işte bu noktada aftermarket firmalarının , son mamülü numune olarak gönderip aynısının yapılmasını ummakdan başka bir çare göremiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)