User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
152 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Hangi Chiptuning Firmasını Kullanıyorsunuz?Memnunmusunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alman araclarında evotech ıyıdır, vagdada revo..bunlara yaptırırım gözumde arkada kalmaz..

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizelde paşaoğlu bekir abi benzinli de özgün abinin üstüne tanımam

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alman araclarında evotech ıyıdır, vagdada revo..bunlara yaptırırım gözumde arkada kalmaz..
    evotechde bir fiyatlar var ama maşallah araabanın 4 te 1 fiyatına yazılım yapıolar :9
    Team PAŞAOĞLU

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskı aracımda Wimmer Rst kullanyodum heralde yıne vag alıcak olursak Revo yada Umıt dogan olur tercıhım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Booster perf , herkeze tavsiye olunur
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadaşalar ben ankaradan yazıyorum eski aracım 1.4 tdi ibiza signo duy nasip oldu bülent rayman adında bi abimizle tanıştım ankara geldi,ben öle siyah duman vs gibi şeylr istemiyorum limitler doğrultusunda aracıda cok sıkıştıran birisi değilim güzel bir yazılım yüklemesini istedim benim yanımda önce bir merdeses 270 cdi sıfır bir aracı yaptı peşinden 320 d 2009 model bi araç yaptı mbw ci arkadaş agresif bir yazılım istedi bülent abinin yaptıklarına baktım gerçekden wimmerden birisiyle görüştü yarım saat içinde yazılım net ortamında geldi yükledi,gelelim bnim aracıma araç orjinal 60 000 km de di yazılımı yükledi test e cıktık 100 200 km sonra yazılımın tam oturacagını söyledi ve dediği gibi oldu,aracta en ufak bir siyah duman olmadı eskiden düzensiz çalışma hizsederdim hepsi ortadan kalktı arkadaşlarım aracımın performansına inanamadılar vel hasıl araç 100 000 km geldi,en ufak sıkntı yok sonra aracı eşimin acemi oğlu acemi bir bayan arkadaşına sattım 150 000 km ye kadar aklınıza gelen her türlü bilinçsiz kullanıma maruz kaldı,ne turbo ne enjektör ne de başka bir sıkıntı o kadar menmun kaldımki bülent abiye bilgi birikimi ilgisi alakası ve hertürlü yardımından dolayı çok çok teşekkür ettim wimmer rst gönlümde taht kurdu,şuan 2.0 tdi dsg golf aldım performansından cok menmunum ama yine wimmer rst nin bir yazılımını düşünüyorum ama hem ekonomi hemde performans amaçlı bir yazılım düşünüyorum,ben çok menmun kaldım tavsiye ederim...diğer firmaları vs anlamam tanımam bilmem ankarada memurum ne isteediğiniizi biliyorsanız kesinlikle bülent rayman derim teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya biraz gec kalmışım ama benmde fikrim konu vag grubu ise kesinlikle revo.kullandıgım aractan biliorum kesinlikle en ufak problem yaşamadım..tabiki her yiğidin bir yogurt yiyişi vardır , vag grubunda benm görüşüm bu..diğer araclar için durum değişken olabilir..

cemal arslan
    Misafir
    Alıntı maliilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşalar ben ankaradan yazıyorum eski aracım 1.4 tdi ibiza signo duy nasip oldu bülent rayman adında bi abimizle tanıştım ankara geldi,ben öle siyah duman vs gibi şeylr istemiyorum limitler doğrultusunda aracıda cok sıkıştıran birisi değilim güzel bir yazılım yüklemesini istedim benim yanımda önce bir merdeses 270 cdi sıfır bir aracı yaptı peşinden 320 d 2009 model bi araç yaptı mbw ci arkadaş agresif bir yazılım istedi bülent abinin yaptıklarına baktım gerçekden wimmerden birisiyle görüştü yarım saat içinde yazılım net ortamında geldi yükledi,gelelim bnim aracıma araç orjinal 60 000 km de di yazılımı yükledi test e cıktık 100 200 km sonra yazılımın tam oturacagını söyledi ve dediği gibi oldu,aracta en ufak bir siyah duman olmadı eskiden düzensiz çalışma hizsederdim hepsi ortadan kalktı arkadaşlarım aracımın performansına inanamadılar vel hasıl araç 100 000 km geldi,en ufak sıkntı yok sonra aracı eşimin acemi oğlu acemi bir bayan arkadaşına sattım 150 000 km ye kadar aklınıza gelen her türlü bilinçsiz kullanıma maruz kaldı,ne turbo ne enjektör ne de başka bir sıkıntı o kadar menmun kaldımki bülent abiye bilgi birikimi ilgisi alakası ve hertürlü yardımından dolayı çok çok teşekkür ettim wimmer rst gönlümde taht kurdu,şuan 2.0 tdi dsg golf aldım performansından cok menmunum ama yine wimmer rst nin bir yazılımını düşünüyorum ama hem ekonomi hemde performans amaçlı bir yazılım düşünüyorum,ben çok menmun kaldım tavsiye ederim...diğer firmaları vs anlamam tanımam bilmem ankarada memurum ne isteediğiniizi biliyorsanız kesinlikle bülent rayman derim teşekkürler

wimmer-rst ...artık türkiye bayisi temsilcisi distribütörü 2 yıldır yok....web sayfasından bakabilirsiniz...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi TT ve Volkwagen Scirocco marka araçlarıma Revo ' Yazılım yapmıştık Herhangi bir sorunla karşılaşmadım sciroccoyu 25binn tt yi 40 bin km yazılımdan sonra kullandım sattın alan arkadaşlardanda bi olay duymadım...

Honda Vti 'm için ise Özgün Abiyi bekliyorum sanırım 6 Ay oldu ama değeceğini bildiğim için Bekliyorum...
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizlide ikamet etmekteyim.2004 model ME 7.5 ECU lu,1.8T araca sahibim.
    Hazır olan GT2871 li setupum var.Denizli'ye gelip aracımın yazılımını sorunsuz şekilde yapacak kişiyi arıyorum.
    Önerebileceğiniz kimse varmıdır?

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün arabalarimi minikler yapiyor cok cok memnunum porsche nin turbolarini degistirmisti savas abi yazilimida bekir pasaoglu yapti cok memnundum ozgune yapyirdigim programlardan cok memnundum hepsinin eline saglik

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ecufast-drecu çevremde bir çok aracı yaptılar ağır vasıtalar dahil memnun olmayan yok tavsiye ederim herkese
    körler sağırlar

cemal arslan
    Misafir
    Alıntı grey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizlide ikamet etmekteyim.2004 model ME 7.5 ECU lu,1.8T araca sahibim.
    Hazır olan GT2871 li setupum var.Denizli'ye gelip aracımın yazılımını sorunsuz şekilde yapacak kişiyi arıyorum.
    Önerebileceğiniz kimse varmıdır?

denizliye gelmek isterdim...ancak orada çalışma ortamı bulamayacağım için sizi ankaraya gelmenizi tercih ederim...

bu arada ....

sizin aracı muzaffer yapmamışmıydı ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgünün yaptığı yazılımı kullanıyorum sorun yok..çok memnunum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coiloverdan sonra chip işine giriyorum kısmetse ecuchips'de yaptırıcam yazılımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizliye gelmek isterdim...ancak orada çalışma ortamı bulamayacağım için sizi ankaraya gelmenizi tercih ederim...

bu arada ....

sizin aracı muzaffer yapmamışmıydı ???
    K04 turbo varken Muzaffer Abinin yazılımını kullanıyordum.
    GT28 e geçtikten sonra yani şuanda Ümit Doğan'ın yazılımı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun abi,Ümit iyidir wag grubunda şikayetinmi var?

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ecufast
    PSA grubunda araçların sorunsuz bi şekilde dünyası değişiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ecufaste gidicez inşallah bizde.

okhan dediğin gibi dünyası değişir inşallah benim gti-6'nın da
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)