User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Photoshop yapabilen yardımcı olabilirmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler yeni konu açmayayım dedim, photoshoptan anladığım yok fakat birşeyle uğraşıyorum şimdi, bir nesnenin arka planını değiştirmek istiyorum, bilgisayarımda photoshop element 7.0 diye bir şey yüklü, nesnenin dışındaki kısmı quick selection komutu ile seçiyorum, seçtiğim kısmı nasıl değiştirecez?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sMh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yeni konu açmayayım dedim, photoshoptan anladığım yok fakat birşeyle uğraşıyorum şimdi, bir nesnenin arka planını değiştirmek istiyorum, bilgisayarımda photoshop element 7.0 diye bir şey yüklü, nesnenin dışındaki kısmı quick selection komutu ile seçiyorum, seçtiğim kısmı nasıl değiştirecez?
    Arka planı yeni bir Layer 2 olarak açın; ilk resimde kesmek istediginiz şeyi Polygonal Lasso Tools ile ince ince kesin ve CTRL+X yapıp Layer 2 ' ye yapıştırın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka planı yeni bir Layer 2 olarak açın; ilk resimde kesmek istediginiz şeyi Polygonal Lasso Tools ile ince ince kesin ve CTRL+X yapıp Layer 2 ' ye yapıştırın.
    Teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım mangetic lasso tools daha rahat oluyor, fakat yaparken başladığım gibi bitirmem mi gereiyor mesela ekranı kaydıramıyorum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım mangetic lasso tools daha rahat oluyor, fakat yaparken başladığım gibi bitirmem mi gereiyor mesela ekranı kaydıramıyorum?
    Malesef aynen öyle Aslında kaydırmanın bı yöntemi var hızlı bı şekılde fareyi sağa sola veya kaydırmak ıstedıgınız yer neresi ise cekınce gıdıyor ama bu seferde o ana kadar kestıklerınız ıptal olma durumu var. [ Orjianal Program için ]

Mesela CS2 için ben bi eklenti indirmiştim CTRL basılı tutup mouseın topunu ılerı gerı yaparak yakınlaştırma-uzaklaştırma yapabılıyordum. Ancak o sekılde tum ekranı gorebılıyordum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef aynen öyle Aslında kaydırmanın bı yöntemi var hızlı bı şekılde fareyi sağa sola veya kaydırmak ıstedıgınız yer neresi ise cekınce gıdıyor ama bu seferde o ana kadar kestıklerınız ıptal olma durumu var. [ Orjianal Program için ]

Mesela CS2 için ben bi eklenti indirmiştim CTRL basılı tutup mouseın topunu ılerı gerı yaparak yakınlaştırma-uzaklaştırma yapabılıyordum. Ancak o sekılde tum ekranı gorebılıyordum.
    Evet iptal oluyor, benim programda orjinal. Yalnız baya zor ya istediğin hatta gitmiyor çizgiler falan çıldırtıyor insanı, baska basit bir yolu yok mu bunun

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet iptal oluyor, benim programda orjinal. Yalnız baya zor ya istediğin hatta gitmiyor çizgiler falan çıldırtıyor insanı, baska basit bir yolu yok mu bunun
    Kankacım forumda bilen birinden rica etsen çok uğraştırıcı bir çalışma değilse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankacım forumda bilen birinden rica etsen çok uğraştırıcı bir çalışma değilse.
    Morukcum 1 tane olsa rica edeyim de bir kaç tane olduğu için öğreneyim diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında en pratik yol bu, bir zaman sonra eller alışıyor zaten ne cok fazla itiyorsunuz nede az tam kıvamında oluyor Acil olan birşey varsa yollayin ben halletmeye calısayım

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoşpçu arkadaşlar banada yardımcı olabilirler mi ?
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoşpçu arkadaşlar banada yardımcı olabilirler mi ?
    Bildiğimiz bir şeyse yardımcı olabilirim. Mevzu nedir (:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)