Hartge en iyi seçim bence.
![]()
Hartge en iyi seçim bence.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ben bi teklif yaptım![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu arada acaba kaç Kg hartge ler
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Ofsetli hoş durmaz bence. Hartge replikası iyimiş harbidende![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hartgeler replikada değil orjinal olması lazımhatta bi ara bordo gri bi minideydi bu jantlar galiba f355 in kendi arabasıydı
![]()
ağırlığını biliyormusun hartge nn ?
10 kilo eder 21lbs
nette bakındım ama kimse yazmamış ağırlığınıyürütmek için pek mantıklı değil bence ama tipi güzel valla
![]()
YouTubeDR.ECU
hafif olsun diyosan rpf 01 tak kardeşim gerçi siyahta görsel olarakta hoş duruyo.
ama şahsi fikrim spokelar kalsın arabayı yere bas![]()
spokeları çok sevmiyorum malzemeyi aldık ama lifte çıkarken sorun olmasın diye takmıyoruz alçalıcak yakında![]()
bu arada jcw egzozu neden satıyosuninvidia almıcaksan yada hafif custom bi egzoz yapmıcaksan hiç satma derim sadece tam orta borudan susturuculara ayrılan y kısmı değiştir kullan bence orda aşırı daralıyo boru
![]()
custom headers ve egzoz yapmaya başladık o yüzden![]()
hahah sebostylehaftaya cumartesi artık ataşehirde inşallah hava güzel olur
![]()
alican abi bende çok istiyorum enkei fakat 17 satan yok varsa bile uçuk fiyat istiyor sahibinden.com 'da
Rascal.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)