mazot ve benzinde Opet, lpg de BP..
ben herzaman evime de yakın diye Bostancı yanyol shell den alıyorum, e-5 üzerindeki de aynı; shell in kendisinin yakıtı hile hurda olmasının imkanı yok, lakin bana yakın bir arkadaşımda sürekli lpgsini oradan alıyordu lpg bakımına 2000 km geç gitmesine rağmen filtreyi değiştiren usta, ben böyle filtre görmedim sanki hiç kullanılmamış diyip değiştirdi filtreyi
arkadaşlarında dediği gibi bildiğiniz akaryakıt istasyonlarından almak en mantıklısı, şunu bilirim belkide psikolojik bir kere altunizade totalden aldım yakıtı sanki araba gitmiyor gibiydi zaten düşük meblağ almıştım ama iyice bitirip tekrar shelle devam ettim![]()
yeni kurulmuş shell'den sürekli mazot alıyordum ... iş yerime yakın başka bi shell'den 3 depo yakıt aldım enjektörlerim tıkandı .... bence markadan önemli kaliteli istasyon bulmak ...
arkadaşlar bende davutpaşa opet ve terazidere shell den başka biryerden almıyordum ama geçen sene vti a geçince opetin benzinini eledim çünkü gerçek performansı vermekte iyi değil ama shell den aldığımda araçta bariz tepki farkı var,terazidere aso shell i tavsiye ederim yakıt kalitesi olarak...
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
1 depoda 10 15 lira fazlaya doldururum diyorsan Shell GTL
ama gerek yok kaliteli ve yol yapsın diyorsan Bp Euro Diesel
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)