araç 98 honda cıvıc ek 1.4 is bazıları takılmaz motor dengesini bozar dio bazısı takılır hiç bişey olmaz dio yorumları bekliyorum arkadaşlar?
araç 98 honda cıvıc ek 1.4 is bazıları takılmaz motor dengesini bozar dio bazısı takılır hiç bişey olmaz dio yorumları bekliyorum arkadaşlar?
takılır........
eyw saol kardeşim yorum için
sıralı sistem lpg olduğu için hiçbir sorun olmaz.filtreyi taktıktan sonra tüp ayarı yapan yerlere gidip 15-20 tl ver tekrar bir ayar yapsınlar.emişe göre ayar yapıyorlar sanıırm.sonrasında gayet kullanışlı olur.performans kaybı felanda yaşamazsın
saol kardeşim çok teşekkür ederim cevabın için
karbüratörlü arabada sıkıntı çıkarabilir ama enjeksiyonlu araçlarda sıkıntısız kullanılıyor.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
saol arkadaşım teşekkür ederim
benim si da sıralı sistem var ve aynı zamanda aem kit çokda iyi sıkıntı yok sendede sanmıyrum sıkıntı olcağını..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
hiç bir sıkıntı olmaz kafa rahat taktır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
teşekkürler arkadaşlar saolun yorumlarınız için
Benimde 1.4 varken simotanın filtresini takmıştım gayette güzeldi. Yalnız benzinde daha bi tok ses veriyo ama sorun yok güzelce gazlarsın kesiye girince güzel oluyo![]()
1.4de sıralı sistemle birlikte filtre kiti kullandım hiçbir sıkıntısını görmedimfiltre takmadan önce orj filtrenin kapağını söküyordum acayip bir ses veriyordu ama direk - performans
![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)