Ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu![]()
Şimdi bu sistem senin enjektöründen aldığı akımla çalışıyor aquamistte enjektörün nekadar işerse bu sistemde okadar meth işiyo
aem de böle bi durum söz konusu değil sabit ne ayarlarsan okadar meth basıyo bu durumda arabanın belli viteslerde boğulmasına sebep
bence aem alıcaksan hiç alma
biz dizel araçta kullanıyoruz egt yi düşürdü işin açığı bertandolayısıyla turbonun daha az ısınmasına sebep oluyor diye mantıksal yürütme yaptık biraz, şişmesel gecikme de sözkonusu olunca böyle düşündüm
![]()
Sanirim bunun bir selenoiti var ihtiyac duydugunda puskurtuyo peki istedgimiz zaman devre disi brakabiliyo muyuz yada ne biliyim motor metanole alisiyomu alisyosa kullanmazsak ne gibi bi etkisi olur mantiksal olarak yazin sicakta ayaga islak corap giymek gibi anlik serinlik dha sonra icerde bir hararete sebebiyet verirmi detanosyon olabilir mi bende suan aracimi yukluyorum ve metanol dusundugum bir urun piyasada aem var bide aquamist sanirim cok iyi oldugunu duydum ama firma isminden emin dglim
arenimo dediğin marka aquamist![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)