%99 lu bir idda üzerine %100 benzin pompası diyorum.hatta benzin pompasının üzerindeki hortum fazla ısınmadan dolayı genleşme yapıp şişmiştir bile diyorum.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Arkadaslar Herkese Öncelikle ilgisinden dolayı tesekkur ederim dun honda servisinden bi abimiz geldi yardımcı oldu saolsun sorun dgo2133 ve MiaMi Arkadaslarımızın da dedigi gibi tevzi makarası ve distiribitör kapagındaki ufacık bi catlaktan kaynaklıymıs yani kesinlikle ateslemeyle ilgi bir sorunmus.1-2 gun icersinde elimde olur parcalar degiştirir degiştirmez size olumlu veya olumsuz sekilde bilgi vericem tekrardan ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
2500devre kadar sorun vardı.vafc den tps nın voltajına bakıodum 0.450-0.550 olması gerekırken bı anda 0.200lere dusuyordu ve o anda kesılıordu araba.ama dıp gazda voltajın o kadar dusmesı bişi hissetırmıordu.
arabanın kesılmesının nedenıde tps(gaz kelebegı açısı sensoru) nın voltajı dusunce araba kelebegın kapandıgını sanıyordu o yuzden benzını kesıyordu.ve bu sorunu 2 sene uğraştım çözemedım benhayattan soğuttu bu benı.
ayrıca onur ben pompayıda degısmıstım valla gene devam edıodu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)