User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
138 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: VTI mı ? 206 RC mi ? 106 GTI mı ?

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fanatikliğe gerek yok, zevke gelince 106 da çok zevkli ama 23 bin verilecek bi zevk değil
    fanatiklik değil, espri olsun diye yazılmıştı. 23bin etmez demek ne kadar fanatiklikse, 30bin eder demek de o kadar fanatikliktir çünkü.
    106 da kullanmışlığımız var. go kart kullanır gibi zevkli. 206 da kullandım, 106 kadar bir zevk vermedi açıkçası. vti'ın bana verdiği hazzı her ikisi de vermedi. tamamen subjektif bir yorumdur elbette bu.

şu apaçık ve su götürmez bir gerçek ki zevkler ve renkler tartışılmaz! kimine mercedes zevk verir, kimine volvo, kimine de vti. neden haz alıyorsunuz ve aracınız sizi bu konuda ne kadar tatmin ediyor, önemli olan bu. isteyen de bu hazzı almak için istediği parayı verir ve alır.
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delSol_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laf aramızda, geçen gün ep3 tayyar sürdüm hayatımda ilk kez, o da b16a2'nin zevkini vermiyor. gitmesine gidiyor ama 5500'den sonra değişen ses olmayınca neyleyim i-vtec'i
    yapma hocam.. EP3 tayyar oturuş pozisyonuyla, direksiyonuyla, yürüyüşüyle VTi'dan kat kat zevkli bir araba.. kıyaslanamaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma hocam.. EP3 tayyar oturuş pozisyonuyla, direksiyonuyla, yürüyüşüyle VTi'dan kat kat zevkli bir araba.. kıyaslanamaz...
    ne biliyim, bana zevk vermedi işte
    ama belki fn2 olabilir. tip olarak daha çok hoşuma gidiyor. her an bir fn2 çakabilirim.
    HONDA TECH / / Ankara

_SeLim_07_
    Misafir
    <<<<<<espri olduğunu biliyorum hocam bende esprisine yazdım zatem çocuğun konu çorba oldu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delSol_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laf aramızda, geçen gün ep3 tayyar sürdüm hayatımda ilk kez, o da b16a2'nin zevkini vermiyor. gitmesine gidiyor ama 5500'den sonra değişen ses olmayınca neyleyim i-vtec'i
    B16 sesini kaydedip cd'ye çekip tekrar ep3'te deneyin derim. Sanırım bu kombinasyon ile hazzınız doruklara vurucaktır.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B16 sesini kaydedip cd'ye çekip tekrar ep3'te deneyin derim. Sanırım bu kombinasyon ile hazzınız doruklara vurucaktır.
    yaratıcılıkta sınır yok bu forumda
    HONDA TECH / / Ankara

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşma alakasız ama al bıtane S80 T6 VOLVO ne rc ne vtı aynı paralara

dd-vti
    Misafir
    kuLLanıcı oLarak tabiki VTi. az yakıp çok performans aLabiLiceğin bi araç varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dd-vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuLLanıcı oLarak tabiki VTi. az yakıp çok performans aLabiLiceğin bi araç varmı ??
    106gti ne kadar yakıyor sizce???
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dd-vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt tabiki
    barnak bassam olurmu ?

vkarayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pejosu olan pejo diyor, Hondası olan Honda anket de olsaydıda bari forumda kaç kişide Honda kaç Kişide pejo var görseydik.
    Ben olsam üçünüde almazdım arkadaşım. Focus coilover ile bu 3 arabadanda iyi yol tutuyor haberin olsun sadece gazlamak için arabanı değiştireceksen de Turbo bir araç alki o tadı harbiden yaşa 5500 felan beklemene gerek kalmasın. 106 alırsan sanayiden çıkmazsın 206 alırda arabayı üzersen arabada seni üzer. Sen bence bu araçların üçünden de vazgeç, yaşı ufak yeni bir focus al paşa paşa gez.

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt düşünmez misiniz
    106 GTI,ardından 99 VTI kullanmış birisi olarak soruyorum.

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu başından beri okudum 3 aracıda kullanmadım sadece binmişliğim görmüşlüğüm var o kadar

Bence bu secenekler arasından en mantıklısı 206 rc gibi geliyor hızlı guvenlı modelli

Eğer bu secenekler dısında olursada CZT daha mantıklı yanı en azından ben alıcak olsam bu ikisi arasında kalırdım.

_SeLim_07_
    Misafir
    Allah herkese hayatında bir kere czt ye sahip olma şansı verir umarım, çünkü ondan başka bu fiyattaki arabalar yavaş geliyor yukarıdaki arkadaşında dediği gibi, performans için 5500 ü beklemeye de gerek yok

Ermann
    Misafir
    Alıntı vkarayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pejosu olan pejo diyor, Hondası olan Honda anket de olsaydıda bari forumda kaç kişide Honda kaç Kişide pejo var görseydik.
    Ben olsam üçünüde almazdım arkadaşım. Focus coilover ile bu 3 arabadanda iyi yol tutuyor haberin olsun sadece gazlamak için arabanı değiştireceksen de Turbo bir araç alki o tadı harbiden yaşa 5500 felan beklemene gerek kalmasın. 106 alırsan sanayiden çıkmazsın 206 alırda arabayı üzersen arabada seni üzer. Sen bence bu araçların üçünden de vazgeç, yaşı ufak yeni bir focus al paşa paşa gez.
    2000 model focusum var zaten satmıyayım ozaman ) km de yakıyor zaten 0.45 krş :s

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kmde 450 yakıyosa hiç düşünme 206 rc alır en azından yürür.

classic0606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

arkadaslr hepınıze hayırlı forumlar.öncelıkle hepınızın dıkkatını cekmek ıstrm burda kıyaslama yapılırken hrks aracının dısındakını çamurlamak için bı gayrt gozuktugu halıyle ortada kımse kırılmasın gucenmesın.burda ınsanlar forumu gorerek forumdakı bılgılerle belkı bı araba alacak yada verdıgınz cevplr yuzunden baska istedemedıgı aklındakı obur araba kalark dıger arabyı alack büyük bi vebalde var işin içindeçok mu agıır oldu bılemıcem ama bana bıraz bahsı gecen her 2-3 arabyıda bıldıgım halde hepsındende sogudum yorumlardan ötürü.Foruma 206RC hakkında bılgı edınmek için gırenler husranla ve cokca soru işaretıyle forumdan cıkacaklar,bunlardn bı tanesıde bnm.tamm herkesın arabası kendıne guzel ama genel bı acıklama lazım 206 rc nasıldır,ögrenmek ıstenılen buacıkca sorulacak olursa:aracın yakıtı,sorunsuzlugu veya cok sorunlu olması,en onemlı nedenler bunlar gerısını zaten herkes gozu olan goruyo herkes kız gıbı kiraz kırmızı bi rc ye bınmek neden ıstemesın bnm fıkırlerm bunlar

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 sahibi oldum , VTI & RC kullandim .. Kendini RC nin icinde kesinlikle daha cok guvende hissedeceksin .. Bir arkadasin da soyledigi gibi koltuklarin 2 yandan sarip 2.0 cc'nin ivlenmesini ozellikle biraz ust devir bantlarinda hissettiginde keyif aldigini gorursun. VTI'in konforu 106 yaninda zaten tartisilmaz ama modeline ve km'sini baz alacak olursak 20 kusur liralar verilir mi ? o kisiye gore degisir. 106'ya gelecek olursan 2 arac arasinda kiyas yapilabilecek kriterler ; benzin , performans , yakitta cimriligi , yedek parca ucuzlugu , cuzi rakamlara cok iyi karsilik verebilen & caddede bir cok araca saka yapabilecek bir otomobil. Burada herkezden cok " gercekten ne istedigini bilen " sensin .. Olay sende bitiyor , herkez birseyler soyledi , hayirlisi olsun ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vkarayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 alırsan sanayiden çıkmazsın .
    Bir elin 5 parmagi da bir mi ?
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)