kanka benim arabam subaru gibi km de 1 tl yakmiyo ben tupu evde yikanmak icin kullaniyom daha cok hahaa
pistonlarını degistirip basınc acarsan daha da fantastik bişeyler çıkar aslında![]()
forgetli wf35li ve benim lpg kitinin aynısının olduğu bir forester ankarada mevcut knka.... ilerde bizde el atarız o işe bakalım
bu arada avansı bişekilde azcık açsak lpg için daha verimli olur diye düşünüyorum doğrumudur?
tabi benim aracın beyine müdahalede edilmiyor bakalım nasıl çözecez o işi.....
yiğit değerler güzel güzel de altında yatan teknik veriler nedir ?
yani 1.1 bardaki afr ve egt falan nedir bunlarıda açıklasan
ayrıca bu gücü yazılım olmadanmı aldınız ? yani chip falan yokmu ? veya piggyback ?
sadece fuel cut defender ile boostu 1.1 mi açıyorsun ?
LPG yakıtına güzel bir örnek
özellikle, lpg tüüü kaka, hayatta takmam taksicimiyim ben diyenlere.
mükemmel sonuçlar
allah kaza bela dert yüzü göstermesin
lpg + subaru formülü harika![]()
Tesla Model Y Sr
Maaşallah diorum tekrar ama bir yerde bir yanlışlıl var.
Bildiğimiz TD04 ile 1.1 barda başka hiçbir yazılım hatta yakıt ayarlayıcısı olmadan alınacak en fazla güç 240-bilemedin 250 hp olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kıskandım valla![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende 76 lık dümdüz boru ve 1.1 bar basıyorum (peakte tabi), sanmıyorum 250 hp bile verebilsin.
Kaldıki NASİOC tada takip ettiğim üzere eğerki sti tmic ve vf35 takarsak 1 barda alınan güçler yaklaşık 300hp oda güzel bir ayar ile. Ayardan kastım ***** onlarda wrx le başladığından ej205 onlar remap yapabilio. Biz onuda yapamıoz.
ha birde unutmadan forester'ın difransiyel oranları gc8'lere göre daha fazla orana sahip, daha çabuk devirleniyor ve gc8'lerin aksine 7200 değil 6500rpm çeviriyor, egzantrik mili birazdaha alt devir için herhalde.....
bu arada buradada bahsetmek isterim....
eskişehirde bitakım arkadaşlar 'o araç haytta 5küsür saniyelerde 0-100 yapamaz zart zurt felan' diye konuşmuş hatta bazıları paylaştığım 0-100 videosuna 'rampa aşşa çekilmiştir bu' yorumu yapmışlardı....
0-100'ü 6.6 saniye olan fn2 typeR'ı 1. viteste(20 30 ile giderken) bastığımızda tren, rolde ise tır kadar ayırdım bütün eses ahaliside oradaydı gördü....![]()
emme manifoldundaki basınca göre güç talimi yapmayın arkadaşlar.
MAF'dan kaç gram hava okuyorsun doğru bir cevap olur. Bu aracın kapak egzantrik yapısı farklı olabilir.
CZT td04 ile bu basınçlarda 300 hp in üzerine çıkabiliyor, mivec ve daha iyi üfleyen kapağı sayesinde, turbonun canını çıkararak
Built to fall....
kaç devir ve kaç sıkıştırmayla 1 barda 300hp?
Biraz zor gibi geldi bana çünkü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)