User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
107 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: forester dyno benzin/lpg

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı olmazsa paylaşırmısın videoyu merak ettimde... bendede benim araçtan çekilen bi video var(araçta iki kişiyiz 306 tek kişi)
    typeR ile tekbaşıma yürüdüm.....
    306 yla olan videoda senın arac ıcı cekımınde 306 vıtes kacırıp bırakıyor sonra arkadan tekrar basıyor.ayrıca araç sahıbı vıdeoların koyulmasını ıstemıyor benım ıcın bı sıkıntı yok.yeni speclerınle bılınen bır yolda etraf gözukerek 0 -100 vıdeosu alırsan kımsenın kafasında soru işareti kalmaz zaten.polemik yaratmayada niyetim yok

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 yla olan videoda senın arac ıcı cekımınde 306 vıtes kacırıp bırakıyor sonra arkadan tekrar basıyor.ayrıca araç sahıbı vıdeoların koyulmasını ıstemıyor benım ıcın bı sıkıntı yok.yeni speclerınle bılınen bır yolda etraf gözukerek 0 -100 vıdeosu alırsan kımsenın kafasında soru işareti kalmaz zaten.polemik yaratmayada niyetim yok
    daha önce karanlık bi yolda video yayınladım rampa aşşa çekmişsindir polemiği çıktı, ertesi gün e5'e çıkıp önce yolu sonra lpg düğmesini çektim ve kamerayı durdurmadan 0-100 videosu çektim ve rampa aşşa diyenlerden bi maşşallah cevabı bile gelemedi
    bu bahsettiğim videoda aracım eski speclerindeidi ve 6 saniye civarı çıkmıştı

son specten sonra(büyük turbo 60'lık düz boru) çıktım bir video daha çektim(azönce paylaştığım video) busefer kimse gık çıkarmadı.... başlarına gelecekleri bildiklerindenmidir artık bilemem

senide anlıyorum benide yanlış anlamanı istemiyorum ama istek üzerine yarın sabah bi video çekebilirim, eski speck videosunuda paylaşabilirim.....

NOT: typeR ın 0-100ü 6.6 saniyedir ve 1. viteste kalkış yapmadan bastığımızda 2 3 tır boyu ayırıyorum.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce karanlık bi yolda video yayınladım rampa aşşa çekmişsindir polemiği çıktı, ertesi gün e5'e çıkıp önce yolu sonra lpg düğmesini çektim ve kamerayı durdurmadan 0-100 videosu çektim ve rampa aşşa diyenlerden bi maşşallah cevabı bile gelemedi
    bu bahsettiğim videoda aracım eski speclerindeidi ve 6 saniye civarı çıkmıştı

son specten sonra(büyük turbo 60'lık düz boru) çıktım bir video daha çektim(azönce paylaştığım video) busefer kimse gık çıkarmadı.... başlarına gelecekleri bildiklerindenmidir artık bilemem

senide anlıyorum benide yanlış anlamanı istemiyorum ama istek üzerine yarın sabah bi video çekebilirim, eski speck videosunuda paylaşabilirim.....

NOT: typeR ın 0-100ü 6.6 saniyedir ve 1. viteste kalkış yapmadan bastığımızda 2 3 tır boyu ayırıyorum.....
    arkadaşım tır boyu milimiyle yazıyımmı 50 metreden bahsedıyosun sen suan farkındasın dimi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım tır boyu milimiyle yazıyımmı 50 metreden bahsedıyosun sen suan farkındasın dimi?
    farkındayım......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitane e36 m3 bulup denermisin?

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yargılıcağınıza varsa düzgün arabanız deneyin arkadaşlar fanatiklik yapmayın ortada idda yok bişi yok adam sonucum budur demiş koymuş vidyoyu inanmıosanız getirin denenen arabaların aynılarından yne denesin .
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdığım diğer şeylerede vereceğin cevap varmı? birde yarın video istermisin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yargılıcağınıza varsa düzgün arabanız deneyin arkadaşlar fanatiklik yapmayın ortada idda yok bişi yok adam sonucum budur demiş koymuş vidyoyu inanmıosanız getirin denenen arabaların aynılarından yne denesin .
    bugüne kadarda nekadar bu tarz olay olduysa hepsi benim alehimde sonuçlandı knka hala daha bitmiyor.....

araç tüplü jip olduğu için insanlar inanmak istemiyor galiba sökücem bütün tesisatı takacam bitane station torosun üstüne işte ozaman tam olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın bana soracağın her soruya bende cevap var.e36 m3 0 100 5.5 m3 u gecıyorsun suan m3 cls yıde gecıyordun 0 100 une bakarrak gc8lerıde hatta ve buna benzer bırdunya araç neyse en hızlısı sensın hayırlı aksamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın bana soracağın her soruya bende cevap var.e36 m3 0 100 5.5 m3 u gecıyorsun suan m3 cls yıde gecıyordun 0 100 une bakarrak gc8lerıde hatta ve buna benzer bırdunya araç neyse en hızlısı sensın hayırlı aksamlar
    1.geçmem zorunamı gitti?
    2. varsa m3'ün getir deneyelim sıkıntı yok....
    3.geçmek geçilmek benim umrumda olmayan şeyler, bak ne yazıyor imzamda geçilmek istemeyen 1500hp küsür araca binicek, yani 270hp araca biniyorsam geçilmeyide göze almak zorundayım demek bu dünyanın en hızlısıyım demek değil.....
    4.git al bi turbolu şahin geç beni, geçildiğimin videosunuda alıp ben koyacam internete hiç umrumda değil.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca cevap klavyeden veriliyor olsaydı boşuboşuna gece dışarı çıkıp dünyanın benzinini yakmazdım.... buradan yazardım olur biterdi, forumdaki herkezde öyle yapardı....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.geçmem zorunamı gitti?
    2. varsa m3'ün getir deneyelim sıkıntı yok....
    3.geçmek geçilmek benim umrumda olmayan şeyler, bak ne yazıyor imzamda geçilmek istemeyen 1500hp küsür araca binicek, yani 270hp araca biniyorsam geçilmeyide göze almak zorundayım demek bu dünyanın en hızlısıyım demek değil.....
    4.git al bi turbolu şahin geç beni, geçildiğimin videosunuda alıp ben koyacam internete hiç umrumda değil.....
    geçmen zoruma gidemez senın araban turbo gecılen araç atmosferik kalkışlarda herkes benzınde olduğunu söyledı sen lpg yazmıssın ayrıyetten type r i en farklı gectığın vıdeoyu koymussun daha az farklı olanlarıda var type r buyuk ıhtımal basamamıstı cunku 306 ıle kafa kafaya gıden bı arac senın 3tır arkana dusemez 306 ıle aranızda okadar fark yok type r ın sahıbını hıc tanımıyorum emınım vıdeoların buralarda dolastığındanda haberı yoktur sen benım söledıklerıme cvp ver ondan sonra yenı sorularnı sor ok m3 üm yok 106 ım var varsa klasmanımın arabası getır denerız yerım yurdum belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e gel ozmn benım yanımda 0 100 vıdeosu al beraber koyalım nete olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 ile 4 kere yürüdük 2si benzin 2si lpg.... ilk iki yürüyüş benzin son ikisi lpg ve son iki kalkıştan önce durup video çekmesi için yanıma adam aldım lpg'de ve iki kişi yürüdük........

typeR'la 1.vites 20 30 ile gireken basınca 3tır fark oluyor, o patinaja sarıyor ben 4çekerim yürüyüp gidiyorum, 2.vites 60'la basarsan sonuç çokdaha farklı olur acaba idrak etmeye başladınmı? aha videodada o sonuç çıkıyor....

benim videolarımıda koyabilirsin dediğim gibi sıkıntı yok koy görelim.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e gel ozmn benım yanımda 0 100 vıdeosu al beraber koyalım nete olurmu ?
    m3 getirsende olur, o dediğinde olur, istersen benzin ve lpg depolarını fullerim iyice ağırlaşır araba oda olur......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 getirsende olur, o dediğinde olur, istersen benzin ve lpg depolarını fullerim iyice ağırlaşır araba oda olur......
    sohbete bi konu aç ozmn m3 leri type rleri role davet et yürüyen araçlarla görelim videoları gc8leri çağır zevkle izleriz videolarıda geçenleri de tebrik ederiz bence çok mantıklı. hayırlı akşamlar bu konuya bidaha girmiycem videoları bekliyoruz sabırsızlıkla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana iyi geceler.....

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var tabii ki
    Dyno da ölçütüğün gerçek değer sadece tekerlekteki tork değeridir (tekerlekteki güç bile devir ile hesaplandığı için o anda dyno ayarlayan kim ise onun devir hassasiyetine kalmış
    O yüzden motordaki gücü DYNO tamamen SALLLAMASYON olarak veriyor
    ve yine bu yüzden de motor gücüne boşuna bakmayın, önemli olan tüm dünyada geçerliliği olan whp = tekerlekteki beygir gücü dür....

kesinlikle doğru, dyno teker gücünü fiziksel olarak ölçer ,motor gücünü ise hesaplayarak söyler. Doğru olan teker gücüdür,bir kaç mesaj önce uyuduk galiba

LPG teker gücü 9 hp falan düşük çıkmış
    buna rağmen her iki motor gücü ise neredeyse aynı hesaplanmış .
    sanırım dyno devir-tork veya başka bir şeyden yanılgıya düşmüş, önemli olan teker gücü.

aslında en doğrusu iki kağıdı üst üste koyup, eğrilere bakmak .

EDİT:
    2 çıktıyı üst üste koyup birleştirecektim ama benim aptal photoshop hata verip kitleniyor
    birisi yapabilirmi ?

_SeLim_07_
    Misafir
    Maaşallah alet deli kaçıyo, banada sattırcan CZT yi aldırcan Forester'ı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)