45tl mazotla(fuel save) gecen ayvalığa gittim.
gecen yazda insignia ile 220TL ye gitmistimeski 95 oktan fiyatı hemde
Gerçi bu sölediğim şehir içi, sanırım sen şehirler arası yakışı 195 kuruş demişsinaşağı yukarı 100 kuruş oynuyor aramızda şehirler arası
oda dizel ve benzinli bi araç için normal bi fark mıdır onu bilmiyorum
megane 2 dizelim vardı 230 kuruş falan yakıyordu bende ağlıyordum 3 ay öncesine kadar çok yakıyo diye
![]()
megan 2 arıyorduk bu deng geldi bunu aldıkben halime şükrediyom artık baksana en uygun yakan bizimkisimiş
![]()
Bence cokta fazla bi rakam değil..Filtreyi mümkün oldugunca 5binde bir değiştirin.Bakımları ne sıklıkta yapılıyor aracın bilmiyorum ama bu kurum olayı,enjektörlerin işlevini tam yapamaması ciddi derecede fark ediyor.
Bende az yaksın diye düşük devirlerde vites atıyorum inanın araba sagırlastı artık yaa.Ama nekadar alt devirde vites atarsam okadar fazla yakıyor.Tam devrinde motor uguldamadan titremeden atılırsa en ideali olur.
çokda fazla değil ama çokda az değil
benzinli araç kadar yakıyor işte...
yüklü olunca belkide 1.3 olduğundan daha fazla m gaz basıosunuz yokuşlarda ondan olabilir belki
deminden beri tl yazdığın değerleri lt. okuyorumaklım almadı yaptığınız hesapları
200 kuruş 1,3 dizel için uzun yolda fazla ama sakin gitmemişsin. değeler normal.
KLİMADA açık dıosn bıde 1.3 oldugu ıcın hafıf rampalarda gaza basmalar ıllakı olmstr
b1z geçen sene otomatık megane 2 ıle dizel 1.5 150 200 km arası ındık cıkdık çeyrek depo mazor ile ankaraya vardık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)