Tolga sen ne akdar yakıosun golfünle? meraktan soruorum.. bizm 4 te hiç fena gitmiodu hani![]()
Bizdeki golf 4 bi depoyla Antalya - İstanbul atıyodu üstüne benzinde kalıyodu valla ..
TDI chiple harika olur, ama fiyatlar ates pahası
Golf V ise FSI ve tek kapı tavsiye ederim.
102hp motorun hala nasıl alıcısı var inan merak ediyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Vw olması yeterli bnce102 122 ne farkeder.. de fiyatları brz el yakıo çok kararsızım şuaralar bi ona bi buna bakmaktan beynim sulandı az kaldı bşye snunda karar vericemde .. Çok yüksek olmaması lzm fiyatının
Üzülürüm amabnm için 102 122 farkettirio aslında bnm için değil alıcak kişiler için
o yüzden bnde blmiorm 102 den 122 e doğru fiyatlar ateşe gidio
![]()
Bzmkiler terso almazlarherşeyde bi gariplik çkıyo mükemmeli sunmak lzm ki kaş göz etmeden tmm desinler
![]()
golf v 2.0 tdi bence alınası akıl karı bir araç değil gereksiz pahalı...O kadar para verip golf almam ... Bence golf v fsi alcağıma focus tdci bakarm fiyatları denk sayılır.
Everyday I ** Çapulling!!!
bu arada golf 5 bıtıyo gıbı golf 6 gelıyo dun gordum dergının kapağında şaşırdım .. bence golf yerıne yenı kasa deıstıren bı arac bakmanı onerırım ..
mesela civic yada yenı deısmese bıle daha gıderı olan bı araç olan leon ..
Leon larda fena dğl geçenlerde DOD'a gittim Mini sormaya sorduk ettik fln Leon onların bayisiymiş 2008 38 milyarmı ne demişti .. ama leonlarda 2 çeşit var sanrm bi geniş kasası var bide eni dar olan bşy var yada bn karştırıorm .. bakym bn bi onlara ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)