bu araç fr dan ve cupra dan çok farklı ve kolay kolay yürütemessin sağlam para harcaman lazım al birtane eski kasa cupra veya fr doldur daha çok zevk alırsın eski bir fr sahibi olarak dolu bir fr keyfini anlatamam![]()
bu araç fr dan ve cupra dan çok farklı ve kolay kolay yürütemessin sağlam para harcaman lazım al birtane eski kasa cupra veya fr doldur daha çok zevk alırsın eski bir fr sahibi olarak dolu bir fr keyfini anlatamam![]()
Ben bile böle gc8 e hayır demem![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iyi o zaman ben bu cuma alıyorum arabayı, askere gidinceye kadar arada bir binerim, isteyen olursa bana ulaşabilir![]()
laaaan ne alması sen koyotana bin
subaruları rahat bırak![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
çok geç
Sahibi ile konuştum, jdm bir modelmiş, türkiyeye 3 tane getirilmiş yarışlar için. Diğerleri yarışmış bu günlük kullanım için saklanmış. Normal gc8 wrxlerden farkı büyük turboymuş. direksiyonu vitestopuzu falan nardi'ymiş. hangi versiyon bu arıyorum arıyorum bulamadım. 96modelmiş bu arada.
Benimde vites tropuzu nardiyemiş la adam seni
bide sunroofsuzdur şimdi bu model.
Adamım sen parayı ae86 na gömsene, yar etmem arabayı sana![]()
heyyyyttttt nolmuş bu başlıkta:
GC benim haberiniz olsun:
![]()
Boxer in side
subaruimpreza.org :: Giriş
burda tüm gc modelleri var ama 96 yılında jdm bi dünya gc üretilmiş, biraz bakınırsanız bulursunuz.
bu arabada birşey olması yüksek bu arada .1.6 parasına veriyor nerdeyse
Doğukan ben aylardır nedense üye olamıom bu foruma
bana bi üyelik yapıp atarmıusın bilgileri?? ricam olur
Bende üye olamadım kıstasları neki acaba![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Aynen bende eski üyeydim, sonra bi ara forum uçtu. tekrar üye olmak istedim bi türlü aktivasyonu yapılamadı.
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)