Golf 5 Almayı düşünüyorum üzerinde ne gibi oynamaları önerirsiniz ?
1) 1,6 litre 102 hp Manuel
2) 1,6 litre FSI 16 V 115 hp Manuel
Ama Golf 5 alıp almama konusundada pek kararlı değilim .. O fiyatlarda başka neler tavsiye edebilirsiniz ..
Golf 5 Almayı düşünüyorum üzerinde ne gibi oynamaları önerirsiniz ?
1) 1,6 litre 102 hp Manuel
2) 1,6 litre FSI 16 V 115 hp Manuel
Ama Golf 5 alıp almama konusundada pek kararlı değilim .. O fiyatlarda başka neler tavsiye edebilirsiniz ..
Aynı ayarda hatta baya benzer olduğu için ve tipi daha güzel olduğu için Seat Leon önerebilirim... Ya da yiit'in de dediği gibi mk4 tercih ederdim sonra kalan parayla onun üstüne bişiler yapardım daha mantıklı geliyor bana...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Leon'larda bi geniş kasaları var bide eni daha dar olan kasaları var onların farkı nedir?
tsi al bence. 8 valfli motoru düşünüyor olman bile hata![]()
Ama fiyatları gittikçe artıyo ?
Bakalm şimdi yiit'le beraber araştırıyoruz buaralar alalım artık bşylerüstüne bide yükleriz
bence leonda ses var goruntu yok 102hp motordısına nazaran ic konsolda cok cirkin bos duruo golfV fsi iidir
1881 - 193∞
fsi gayet güzel bi araç.. yakmaz gider felan.. uzun yol 900 km bi depo gidebilio..100 140 arası... sehir içide çok rahat dizel gibidir 550 gidersin hatta daha fazla..antalyada uzun zaten yollar bi tek ışık trafiği var.. bunun dışında mk4 ten 5 e geçtik biz..çok fark var donanım özellikler felan.. Leon a göre önden daha agresif ama bana tekrar sorsalar leonlar daha şık gelio..geri kalan tüm özellikler aynı zaten işçilik malzeme kalitesi motor yürüyen aksam vs.. sadece kasa ve konsol farklı o kadar.. ama pişman olmayacağın bir araç.. Astra var o fiyata ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum![]()
Fiyata yükselio gbiyiz bugün brz daha yükseltiler .. bakalm nereye doğru gidioruz .. Evden Cayman S almayı dşünüolar bana ise dandik bşy böle bşy olamaz![]()
Şu leonlara bi jant bi yay acaip hoş duruo arbaa .. yılan gib bakıoda aynısı golf 5 dede var ama mk4 lerde daha bi deişik hava var bilemiorm bakalm nolcak güncel olarak burdan araba haberleri bnden devam![]()
cayman lafı gecio sen golfmü araştırıosunöle bşi varsa aldırma araba yürütürsün caymanı stir et kolfü fln
![]()
Golf 5in fiyatını tam bilmorum ama Golf 4 gtilar 30 civarı güzel temiz bi tane alıp binersin hemde istedğin gibi içiyle dışıyla oynamalar yapabilirsin![]()
golf IV gti ya da golf V TSI
golf IV gti dan motor olarak oynama şansın daha çok.bir sürü after market ürünü var.
golf V TSI donanımsal olarak hüsrana uğratır ama motor olarak çok ilginç ve yakıt sarfiyatında da çok ii.1 depo ile 600 km yapabiliten var
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)