User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: mazda 3 hakkında

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana yetkili servis fiyatları uygun geldi aracın, işçilik pahalı olabilir ama bujiler kayışlar ön takım parçalarını sanayideki fiyata almıştım 3 ay önce
    Seyyar Tayyar

primera sr20de
    Misafir
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde 2004 den berri mazda 3 dynamic otomatic hb var 36.000 kmde şu anda... gayet iyi bir araçtır frenajı sınıfının ve diğer sınıflar içinde en iyi freni olan araçların başındadır 100km hızla 33 metrede duruyor... mekanik olarak çok sağlam donanım olarak zengin bir araçtır... tek kusuru şehir içi yakıtı fazladır çünkü motoru zayıftır 1.6 105bg 145nm torklu motoru bulunuyor üstünde yurt dışında 1.8 2.0 2.3 gibi motor seçenekleri bulunuyor mesela.... şehir içinde kmde 45-50 kuruş yakıyor... ama şehirler arası 6-8 litre ortalamaya düşebiliyor değişken subab olduğundan dolayı.. biz bir depo ile şehiriçinde ortalama 450 500 km yapıyoruz... şehirler arasıda 600 650 km yi bulabiliyor... onun dışında japonların içinde en sağlam şaseye sahip araçlardır kaya gibidirler... ikinci eldede uygunları mevcutdur.. ama fiyatlarıda düşündüğünüz gibi uygun değildir... 2006 modellerine 25 27 liradır yani o yıllardaki civiclerle aşağı yukarı aynıdır.. ama civicten kat kat üstündür motor dışında... arızamı ? mazda arıza bilmiyor bakımlarını geçiktirmeyin dünyayı 50 kere dolaşır yan sanayi malzemesi yok mazda servis fiyatlarıda kazıktır haberiniz olsun...
    değerli yorumların için teşekkür ederim

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana yetkili servis fiyatları uygun geldi aracın, işçilik pahalı olabilir ama bujiler kayışlar ön takım parçalarını sanayideki fiyata almıştım 3 ay önce
    mekanik parçaların yarısı 323 olduğu için uygun kaporta iç aksam pahalı... 2 sileceğe 127 liraya almıştık mesela....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)