Arkadaşlar ben de Civic EL için subap ayarı yaptırmak istiyorum. 1.5 L motor için emme ve eksoz değerleri nasıl olmalı, bilen var mı?
Arkadaşlar ben de Civic EL için subap ayarı yaptırmak istiyorum. 1.5 L motor için emme ve eksoz değerleri nasıl olmalı, bilen var mı?
vay arkadaş adam direk sabotaj yapmış motora 30 sibob ayarı sahine mı sibob ayarı yapıyor adam bu.
standart emme 15 egzos 20 yaparlar
17 sentil olmadıgından bu şekilde. aslında 17 sentil var gidip özel sentil çakısı alman gerekli ve ustaya verirsen yapar ama yine bir sıkıntı sibob ayarı ustanın el hassasiyetiyle alakalı cünkü sentilin egzantirikle şapka arasına sert mı yumuşak mı girdigine bakarak ayarlar bence honda dan anlayan işinin ehli bir kişiye yaptırırsan senın için daha iyi olur
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Elinde düşük ölçü sentili olmayan ustadan honda ustası olmaz.
5 liraya siz alın ince sentil de hediye edin adama. Yeter ki alakasız aralıklara ayarlamasın...
17 yoksa 18'e ayarlanır. Sorun 18'e ayarlanması değil. Ama ince sentil olunca 17'ye ayarladıktan sonra tutup 18 ile test edebiliyorsun. 18 girmezse "tamam, çok güzel oldu" diyorsun.
Bu arada motor soğuk olmalı. Mümkünse bir kontrol için bir tur çevrilip, tekrar kontrol edilmeli.
boxer motorun subap ayarı yapılırken inmesi gerekiyormu yoksa conta değiştirir gibi sadece kapakları söküp yapılabiliyormu
arkadaslar gerekenı solemıs...aynı larını yazmama gerek yok..sadece sunu soyleyeyım,motorun soguk olmasına ve egzantrık kamlarının dogru yerdeyken subap ayarı yapılmasına cok dıkkat edılmelı..ve ayrıca ozelıkle egsoz subaplarının sıkı yapılmamasına dıkkat edılmelı...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
15 17 baya bi fark etti avansınızada baktırın bence subab ayarından sonra ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)